Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bi saçmalık yok canım aksine faydalı bile olabilir çünkğ düzenli olarak 15 gün kullan aç karnına bak nasıl iltihapları atıyorsun adetin berrak kırmızı geliyorKizlar hem sogan kuru kullanip hemde iliski oldugu zamanlae sizce sogan kuru bu iliski icin tutmamaya neden olabilirmi yani ikisi bir arada olurmu
Yani gebe kalmaya engel olmaz diyosunuz ben dollenme acisindan bi sakincasi olur diye dusunuyodum. Tabi bi yandanda cogu kullanan kisilerde faydasi oldugunu duydum reglim bitti bu ay bende baslamayi dusunuyorum aksine duzenli ilac kullanan biriyim hem ilac sindirimi acisindanda yarari olurÖyle bi saçmalık yok canım aksine faydalı bile olabilir çünkğ düzenli olarak 15 gün kullan aç karnına bak nasıl iltihapları atıyorsun adetin berrak kırmızı geliyor
Evet canım kesinlikle saraçoğlunun belirttiği süre boyunca kullanmak gerekir ben 1 ay kullandım devamını getirmedim ama o ay çok iyi bi akıntım oldu ne var ben yok çıktı.bu kadar kirli miydi içim dedimYani gebe kalmaya engel olmaz diyosunuz ben dollenme acisindan bi sakincasi olur diye dusunuyodum. Tabi bi yandanda cogu kullanan kisilerde faydasi oldugunu duydum reglim bitti bu ay bende baslamayi dusunuyorum aksine duzenli ilac kullanan biriyim hem ilac sindirimi acisindanda yarari olur
Iliskinin bi sakincasi olmaz yaniKullandığın süre içinde de ilişkiye girebilirsin hamile kalanların yarısı neredeyse kullandıkları ay kaldılar inşallah tutturursun :) eger bu ay da olmazsa doktoru da ihmal etme eşin de gitsin o da baktırsın
Stresinde etkisi cok buna inaniyorum baska seylere yonelip kafa dagitmaya calismak biseylerle aktif olmak en iyisi diye dusunuyorumHayıt tohumu aldım o da süt hormonun yükseltiyormuş test yapmadan kullanmamalıyım bıraktım öylece duruyo ne yapıcagımı bilemiyorum artık
Ya ben birseyi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim ben folic-1 die bir ilaç kullanıyorum bu ilaçla aynı zamanda sogan kurunu kullansam sorun olur mu? Ilaç gebelik öncesi rahmi hazırlıyormuş gebelik sırasında da düşük riski azalıyormuş ne yapaymKizlar hem sogan kuru kullanip hemde iliski oldugu zamanlae sizce sogan kuru bu iliski icin tutmamaya neden olabilirmi yani ikisi bir arada olurmu
İnşallah iyi gelirBenimde bugun bitti reglim yarindan itibaren basliycam sogan kurune enfeksiyonlu bi hastaligim var belki faydasi cok iyi olur daha oncede denemistim ama evli degildim ozaman
İlacı doktorunuz verdi dimiYa ben birseyi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim ben folic-1 die bir ilaç kullanıyorum bu ilaçla aynı zamanda sogan kurunu kullansam sorun olur mu? Ilaç gebelik öncesi rahmi hazırlıyormuş gebelik sırasında da düşük riski azalıyormuş ne yapaym
Insallahİnşallah iyi gelir
Evetİlacı doktorunuz verdi dimi
Benim kist vardı kullandım soğan kuru etki etmedi 8 ekim de doktora gittiğimde kist kalmamış dedi bn 5 martta bir düşük yaptım hem yeni gebelik için verdi hem de düşük riski azalıyormuşBence her ihtimale karşı doktorunuza sorun. Ama bildiğim kadarıyla folic vitamin bide dediğin gibi rahmi gebeliğe hazırlıyor. Sogan kürü de eğer kist ve iltihabın varsa yok ediyor eger olsaydı doktorun basta onları tedavi edip sana bu ilacı verirdi.
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınızBenim kist vardı kullandım soğan kuru etki etmedi 8 ekim de doktora gittiğimde kist kalmamış dedi bn 5 martta bir düşük yaptım hem yeni gebelik için verdi hem de düşük riski azalıyormuş