soğan kürü uygulayıp adet kanaması bitmeyen varmı yardımmm !!

24mayis

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
445
275
kızlar bende geçen ay soğan kürü uyguladım kist vardı onun için , kürü içmeyi bıraktıktan 1 hafta sonra önce bi kaçgün lekelenme sonra adet kanaması oldu fakat bir aydır adet kanamam kesilmedi doktora gittim kist felan kalmamış herşey normal hormonlar felanda normal ama hala adetim devam ediyor. doktora korktum kızacak diye sogan suyu içtim demeyi ama adetim devam ediyor benim gibi olan varmı nasıl adetinizi durdurdunuz yardım lütfenn

Aynı şey başıma geldi 1 ay sürmedi ama 20 gün sürdü Dr gittim sorun yok dedi bende soğan suyu ictigimi söylemedim eczaneye gittim 20 gündür adet oluyorum dedim bi hap verdi adını unuttum çünkü 5 sene oldu ertesi gün kesildi eczaneye Danış ...

Arkadaslar bende 15 gün boyunca sogan kürünü uyguladim normal adetimden 3 gün sonra 2 gün daha kanamam oldu...o_Osimdi de incir kürünü uyguluyorum :KK15:

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?
Ben polikistikover im malesef birsürü kistlerim var son çare SOgan kürü yaptım hem kistlerim eridi hemde 7 senden snr hamileyim:)yinede kullan diyemem her vücudun dengesi bir değil allah şifa versin.

Ben de soğan kürü yaptım bu ay düzenli içemedim ama sağlam 1 hafta yapmışımdır günümde adet oldum ama adetim normalde 5 gün bu bitmek bilmiyor soğan kürüne bağlıyorum :KK64:

kızlar bende geçen ay soğan kürü uyguladım kist vardı onun için , kürü içmeyi bıraktıktan 1 hafta sonra önce bi kaçgün lekelenme sonra adet kanaması oldu fakat bir aydır adet kanamam kesilmedi doktora gittim kist felan kalmamış herşey normal hormonlar felanda normal ama hala adetim devam ediyor. doktora korktum kızacak diye sogan suyu içtim demeyi ama adetim devam ediyor benim gibi olan varmı nasıl adetinizi durdurdunuz yardım lütfenn
Merhabalar su anda ben aynj durumdayim. Nasil bir yol.izledini

Ben de soğan kürü yaptım bu ay düzenli içemedim ama sağlam 1 hafta yapmışımdır günümde adet oldum ama adetim normalde 5 gün bu bitmek bilmiyor soğan kürüne bağlıyorum :KK64:
Merhaba biraz zaman geçmiş umarım görürsünüz yazımı. Ben de aynı durumdayım geçen ay soğan kürü yaptım yaklaşık 10 gün. Gebelik olmadı adet oldum bu ay. Normalde 5 gün sürer hadi max 6 diyelim. Bugün 9.gün ve hala devam ediyor. Bir yandan endişelendim bir yandan da meraktayım devam edecek mi, neden oldu, acaba soğan kist mi oluşturdu diye. Sizin ne zaman bitti adetiniz çok mu uzun sürdü? Bir de gebelik oldu mu sonrasında? Cevap verirseniz çok mutlu olurum aynı durumda olan bir sizi buldum burda.

Merhaba
Normalde 4 gun suren adetım sogan kurunu uyguladıgım ay 15 gun surdu.
Adet bıtımı ıncır havuc kurunu uyguladım bu seferde 10 gun gec geldı ve agrılı maalesef
Bu kürlerin adet düzenini bozduguna ınanıyorum

Eyvah 🤦🏻‍♀️ Bende kist falan yoktu 9 gündür adet oluyorum bitmek bilmiyor napim bende doktora gidim ☹️
Adet olmanda sıkıntı yok ben soğan kürü kullandım kanamam oldu fakat diğer ay kist oluştu 14mm ve kanama sıfır, yani bana yaramadı prolaktin hormonumuda yükseltmiş 😔

X