Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe yaradı mı peki?Bendede çok fazla olmadi
nar suyu kisti olanlara da iyi gelmiyormuş diye duymuştum .İltihabi fln sokuyor tabiki çok faydadi var ben bebek içinkullandim gecen ay adetum gecikti umutlanmistim ama olmadi dun iİbrahim saracoglunun sitesinden bi numara buldum aradim soğan suyu rahim duvarini inceltiyormus o yüzden kist felan yoksa icmeyin dedi nar suyu önerdi rahim duvarini kalinlastirmak icin
ben 5 gündür düzenli yapıyorum ama hiç bir değişiklik yokBen daha öncesinde kısa bir süre yaptım fakat akıntım baya baya gelmişti düzenli yapmadım ama.inşallah yarın yarından sonra tam anlamıyla düzenli başlayacağım artık.ama duyduğum iltihap falan varsa akıntıyla söktürüyormuş.
2 kere yapmaya çalış çok zor gerçekten çalışanlar için düzenli yapmak ama denemek lazım.kızlar bende başladım soğan kürüne günde sadece bir defa yapabiliriyorum 2 gün oldu 2 bardak tükettim acaba etki gösterir mi ?
kist varsa zararlı diye biliyorumOnu bilmiyorum bana kistiniz yoksa nar suyu için dedi
internette 2-3 günde akıntıların artacağı yazıyordu . ben 4 gündür uyguluyorum ama henüz bir değişiklik yok. Acaba işe yaramıyor mu bende ?