• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü uygulayanlar akıntılarınız ne zaman başladı?

peksimit

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
174
58
298
internette 2-3 günde akıntıların artacağı yazıyordu . ben 4 gündür uyguluyorum ama henüz bir değişiklik yok. Acaba işe yaramıyor mu bende ?:KK43:

Ben daha öncesinde kısa bir süre yaptım fakat akıntım baya baya gelmişti düzenli yapmadım ama.inşallah yarın yarından sonra tam anlamıyla düzenli başlayacağım artık.ama duyduğum iltihap falan varsa akıntıyla söktürüyormuş.

İltihabi fln sokuyor tabiki çok faydadi var ben bebek içinkullandim gecen ay adetum gecikti umutlanmistim ama olmadi dun iİbrahim saracoglunun sitesinden bi numara buldum aradim soğan suyu rahim duvarini inceltiyormus o yüzden kist felan yoksa icmeyin dedi nar suyu önerdi rahim duvarini kalinlastirmak icin

kızlar bende başladım soğan kürüne günde sadece bir defa yapabiliriyorum 2 gün oldu 2 bardak tükettim acaba etki gösterir mi ?

İltihabi fln sokuyor tabiki çok faydadi var ben bebek içinkullandim gecen ay adetum gecikti umutlanmistim ama olmadi dun iİbrahim saracoglunun sitesinden bi numara buldum aradim soğan suyu rahim duvarini inceltiyormus o yüzden kist felan yoksa icmeyin dedi nar suyu önerdi rahim duvarini kalinlastirmak icin
nar suyu kisti olanlara da iyi gelmiyormuş diye duymuştum .

Ben daha öncesinde kısa bir süre yaptım fakat akıntım baya baya gelmişti düzenli yapmadım ama.inşallah yarın yarından sonra tam anlamıyla düzenli başlayacağım artık.ama duyduğum iltihap falan varsa akıntıyla söktürüyormuş.
ben 5 gündür düzenli yapıyorum ama hiç bir değişiklik yok :KK43:

internette 2-3 günde akıntıların artacağı yazıyordu . ben 4 gündür uyguluyorum ama henüz bir değişiklik yok. Acaba işe yaramıyor mu bende ?:KK43:

Ben şu anda soğan kürünün 14. günündeyim, 2 gün önce lekelenmeler ve kasık ağrıları başladı. Bugün de çok ağrılı bir şekilde mens dönemim başladı. Normalde 1 hafta sonra olmam gerekiyordu. Çok kötü kasıldığını hissediyorum yumurtalıklarımın :mad:
4 gün çok erkendir belki.

Ben vajınısmusluyken hamıle kaldım tabı öyle bı ihtimalı hıc dusunmezdim adet oldum ama az sancım var ve koyu kahve gelıyor kan bende sokuleyım dıye nar suyuna basladım bı aksam içtim sadece ertesı gun neolurolmaz dıye gebelık testu yaptım sılık olarak cıft cızgı çıktı ama kanamamında rengı degısmeye başladı hemen doktora gıttım onlemini aldık çok şukur oğlum şuan bır yasında. Uzun lafın kısası nar suyuda çok iyi kızlar deneyın derım tadı kotu ama belkı bana göre kotudur sadece

Back