soğan kürü uyguladim hala adet olmadim

esmira2019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
26
1
24
selam arkadaslar 29.03.20 - 02.04.20 son adet tarihim adetim bittikten 2 gün sonra soğan kuru uyguladim 15 gün ilk günlerde hafif kahverengi lekelenmem oldu hatta 1 gün bile sürmedi 19.04.20 son içmiştim kasık agrilarim var fakat adet olmadim 22 test yaptim negatif 26 yine yaptim negatif acaba gec döllenme mi yoksa daha gec mi adet olurum polikistik over hastasiyim boyum 158 kilom 64 doktor bana 3 kg istersen ver dedi ama 5 % yardimci dedi gerek yok bende anne olmak istiyorum inshallah oluruz benim gibi olanlar Rabbim cümlemize nasip etsin saglikli hayırlı evlatlar nasıp etsin

ben 15 gun kullandim kur bittikden 7 gun sonra adet oldum ve 3 gun erkenden herkese aynı etkiyi yaratmiyor maalesef. Testde çıkar eger bebek varsa

inshallah bende adet olurum veya gec döllenme olur ben bir gebelik yasadim adetimden 1 hafta sonra test yapmistik cikmisti hatta 1 haftalik 3 gunluk ogrendim hamile oldugumu malesef mutluluk kisa surdu 7 haftalik düşuk yaşadim

Ben soğan kürü yaptığım ay 11 gün geç regl olmuştum. Herkeste işe yaramıyor malesef

Merhabalar. Bende 15 yasimdan beri pcosluyum. Suan 25 yasindayim. 2 defa kendiligimden hamile kaldim ama 6.haftada kalbi durdu ve kurtaj oldum. Ilacsiz adet olamiyorum. Sogan kurune basladim bende adetin 8.gunu hala devam ediyorum. Ayni zamanda testere disli aslan pencesini kullaniyorum adetin 1.gununden beri hormonlari cok guzel dengeliyormus. Pcoslu oldugun icin bence sende arastirip denemelisin.

Merhabalar. Bende 15 yasimdan beri pcosluyum. Suan 25 yasindayim. 2 defa kendiligimden hamile kaldim ama 6.haftada kalbi durdu ve kurtaj oldum. Ilacsiz adet olamiyorum. Sogan kurune basladim bende adetin 8.gunu hala devam ediyorum. Ayni zamanda testere disli aslan pencesini kullaniyorum adetin 1.gununden beri hormonlari cok guzel dengeliyormus. Pcoslu oldugun icin bence sende arastirip denemelisin.
Merhaba ben de pcosluyum. Acaba düşüklerin sebebi pcos mu yani düşüğe sebep oluyor mu bu rahatsızlık

selam arkadaslar 29.03.20 - 02.04.20 son adet tarihim adetim bittikten 2 gün sonra soğan kuru uyguladim 15 gün ilk günlerde hafif kahverengi lekelenmem oldu hatta 1 gün bile sürmedi 19.04.20 son içmiştim kasık agrilarim var fakat adet olmadim 22 test yaptim negatif 26 yine yaptim negatif acaba gec döllenme mi yoksa daha gec mi adet olurum polikistik over hastasiyim boyum 158 kilom 64 doktor bana 3 kg istersen ver dedi ama 5 % yardimci dedi gerek yok bende anne olmak istiyorum inshallah oluruz benim gibi olanlar Rabbim cümlemize nasip etsin saglikli hayırlı evlatlar nasıp etsin
Canım benim adetim düzenli olarak 2 ayda bir oluyordu. Aslında her ay oluyorum ama bir ay cok guzel kanama oluyorsa diğer ay ped kullanmama bile gerek kalmadab peçete ile geçiştiriyordum kahverengi lekelenme oluyordu sadece. Ve şuan hamileyim inan çok şaşırdık. Hamile olduğumu da bu sıkıntımdan dokayı doktora gittiğimde öğrendim. Herşeyin başı stres gerçekten buna emin oldum artık. Bir arkadaşım çok uğraştı hamile kalmak için kalamadı en sonunda tüp bebeğe karar verdiklerinde kafası rahatladı hopp hamile kaldı kız. Stres ve sıkıntı herşeyin başı. Neden olmuyorum diye dertlenmemek lazım çok. Polikistik ower olup hamile kalan cok fazla arkadaşımda var

Merhaba ben de pcosluyum. Acaba düşüklerin sebebi pcos mu yani düşüğe sebep oluyor mu bu rahatsızlık
bilmiyorum cnm ama kistleri olan ilk gebelik düsük sonuclaniyor ama herhek ayniseyi yasamak zorunda degil bazen olmuyor öyle Rabbkm saglikli evlatlar nasip ve saglikli gebelik nasip etsin cumlemize

Canım benim adetim düzenli olarak 2 ayda bir oluyordu. Aslında her ay oluyorum ama bir ay cok guzel kanama oluyorsa diğer ay ped kullanmama bile gerek kalmadab peçete ile geçiştiriyordum kahverengi lekelenme oluyordu sadece. Ve şuan hamileyim inan çok şaşırdık. Hamile olduğumu da bu sıkıntımdan dokayı doktora gittiğimde öğrendim. Herşeyin başı stres gerçekten buna emin oldum artık. Bir arkadaşım çok uğraştı hamile kalmak için kalamadı en sonunda tüp bebeğe karar verdiklerinde kafası rahatladı hopp hamile kaldı kız. Stres ve sıkıntı herşeyin başı. Neden olmuyorum diye dertlenmemek lazım çok. Polikistik ower olup hamile kalan cok fazla arkadaşımda var
biliuorum cnm ben surekli ugraştim icim belki olmuyor kurler falan ilac tedaviside goruyorum adet olmami bekliyorum olmuyorum sogan kurunden bile adet olmadim skkturucu ozeligi varmis ama olamadim işte ://

E esmira2019 bende kurler ise yaramaz pek.. sogan suyu vs sokturmez regli.. sabah aksam ac karnina adacayi ictigimde adet olmustum. test yapin gebe degilseniz bu yolu deneyin bir de.
denedim cnm oda işe yaramadi en son adet sokturucu aldigimda iyi adet oluyorum 2 kez adet sokturucu doktor tavsiyesiyle aldim korkuyorum vucudum ona aliştigi icin mi olamiyorum

denedim cnm oda işe yaramadi en son adet sokturucu aldigimda iyi adet oluyorum 2 kez adet sokturucu doktor tavsiyesiyle aldim korkuyorum vucudum ona aliştigi icin mi olamiyorum
sanmam.. bagimlilik yapan ilaclardan degiller bence.. gecici cozum o ilaclar. kesin tedavi degil. sorunu bulmak lazim. pko sayfalari var cok guzel. saglikli yasam, nasil mucadele ederiz pko ile. oralari okuyun.

Yok hayir. Doktora sormustum gebe kaldiktan sonra bi onemi yokmus. Ama sogan kürü ile testere disli aslan pencesini deneyebilirsin. Ben suan onu yapiyorum. En azindan hormonlarimiz duzenlensin. Kistler gitsin. Yapcak baska bisey yok malsf pcos da.

hic olmadim cnm kure basladim 2 3 gun sonra 2 3 damla kahverengi akintim gelmisti 1 saat surmedi sonra hic olmadim halada olmadim
Aslında o kahverengi akıntı da regli olduğun anlamına geliyormuş hatta ne kadar koyu tenk olursa o kadar sağlıklı olduğun anlaşılırmış ama sende bi tuhaflık var çünkü çok kısa sürüyor. Doktora gittin mi peki bu konu için?

X