Soğan kürü uyguladıktan sonra adet döneminde kahverengi akıntı

gzeem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
4
0
29
Arkadaşlar merhaba pco hastayım, çocuk istiyoruz eşimle. Bu ay ilk defa soğan kürü denedim 15 gün uyguladım. Adet günüm zaten gecikmeli olur fakat soğan kürünü uygulamama rağmen 40 gündür adet olamıyorum 4 gündür de parça parça kahverengi akıntı ve lekelenmem oluyor. Bazen pembe akıntım oluyor. Fakat bunlar çok çok az. Normal adet gibi değil. Sanki adetim sökülemiyor gibi hissediyorum. Bu süreci daha önce yaşayan oldu mu acaba? Ne yapmam lazım? Yardımcı olur musunuz

Merhabalar banada pco tanısı koyuldu ama tam pco değilmiş doktorun söylediğine göre yumurtam diğer insanların yumurtalarından daha fazlaymışBizde 1 yıldır deniyoruz olmuyor.Adet düzensizliğim kilo aldıktan sonra başladı benimde yaklaşık 6 aydır düzensiz adet görüyorum bazen 25 gün gecikiyor bazen ayda iki defa oluyorum.Soğan suyunu denemiş biri olarak seni aydınlatmak isterim.Liseden beri sürekli kist karın ağrısı enfeksiyon problemleri yaşadım soğan suyu içince kistim geçiyordu.Evlendikten sonrada kistim oluşmuş doğum kontrol hapı verildi iki ay hap kullandım kontrole gittim kistim hala duruyordu soğan suyu içmeye başladım o ay kistim geçti.Soğan suyu 15 gün kullanılıyor fazlası zararlıymış çünkü vücuttaki diyabet vs değerinde de etkisi oluyormuş sanırım.Kullandıktan bi hafta kadar sonra benim sarı jelimsi akıntılarım vardı sonra parça şeklinde gelmeye başladı sarı ve kokulu hatta şerit gibi baya uzun bir şekilde atmıştım vücuttan.Doktora gittiğimde doktor enfeksiyon olarak değerlendiriyor o akıntıyı veya kahverengi akıntıyı ama bence yumurtalık kendini temizliyor çünkü ben başlamadan bel kasık ağrısı çok yaşıyordum soğan suyuyla akıntı olarak vücuttan atılınca ağrım geçiyordu.Benim gittiğim doktorlar önermiyor soğan suyunu ama ben önceden beri yapıp faydasını gördüğüm için yapıyorum.

Birde bir diğer önerim en yakın zamanda güzel bir doktora gidin çünkü adet döngüsü olmazsa zaten hamilelik şansınız olmaz.Ben 3 aydır gecikmem olunca doktora gidiyorum doktor bana ilaç veriyor(tarlusal,duphaston vs.) kullanıyorum adetim o şekilde oluyor doktorlar duphaston kullanırken hamile kalınabileceğini söyledi çünkü yumurtaya yardımcı oluyor ilaç adet döngüsü vs için.Adet olmayı beklemeyin güzel bir doktora görünün.

Doktora gittim ben de evet, sizin gibi duphaston verdi bu ay duphaston ve soğan kürünü bir uyguladım. Duphaston kullandığımdan beri 30 günde bir adet oluyorum ben de bu ay soğan küründen dolayı mı bilmiyorum biraz gecikme olunca buraya yazıp aynı durumu yaşayan var mı diye merak ettim. Birde dediğim gibi akıntım kırmızı değil kaç gündür kahverengi lekelenme şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…