- 20 Temmuz 2019
- 195
- 180
- 33
- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
Yok canim imkani yok hem dogum kontrol hapu kullandim hem hep korunduk hap kullanmama ragmenTahlil yaptirdinmi belki bebek vardır canım
Aç karnına 15 gun sabah aksam ictim yemekten 30 dk once ve her seferinde taze ben boyle yaptim adetlerim biraz duzeldi sonra bozuldu yine tabiKizlar merhaba hem pcos oldugu icin hem adet olamadigim icin sogan kuru uygulamaya basladim 7 gun oldu sabah aksam bir bardak iciyorum
15 gunden fazla uygulanmiyor yaziyor, alti ayda bir uygulanir yaziyor her yerde farkli birsey okuyorum
Siz nasil uyguluyorsunuz kizlar yardimci olurmusunuz bana bu konuda
Bu arada adet olmadim sogan suyu maydonoZ suyu iciyorum hic etkisi olmadi banabirde dogum kontrol hapi kullaniyorum adetlerim duzene girsin diye ona ragmen olmadim nezaman hamile kalabilecegim kimbilir
Aç karnına 15 gun sabah aksam ictim yemekten 30 dk once ve her seferinde taze ben boyle yaptim adetlerim biraz duzeldi sonra bozuldu yine tabi
6 ay die biliyorum sogan gercekten cok guclu icerde ne iltahap pislik varsa ceker atar normalde sana yaramamis doktorum bana dogum kontrol hapini adet olmiyim die verdi 10 gunde bir adet oluyodum ictikce kanama duruyodu sana adet sokturucu lazim aslinda bide hic daha once korunma amacli igne vurdunmuBenim bugun tam 15 gun oldu canim bugun birakiyorum
Birdaha nezaman yapcam peki? Ikinciye nezaman baslaniyor?
Bu arada dogum kontrol hapina ragmen adet olamadim hic adet olmadan 11 gun bekledim hala olmayinca tekrar dogum kontrol hapina basladim yine 3 hafta kullanicaminsallah bu sogan kurude etkili olmus olur ne maydonoz suyu kaldi ne rezene cayi yok olamadim adet
6 ay die biliyorum sogan gercekten cok guclu icerde ne iltahap pislik varsa ceker atar normalde sana yaramamis doktorum bana dogum kontrol hapini adet olmiyim die verdi 10 gunde bir adet oluyodum ictikce kanama duruyodu sana adet sokturucu lazim aslinda bide hic daha once korunma amacli igne vurdunmu
Valla bende hic ise yaramadi 5 6 ay kullandim ve bende polip yapti rahim agzimda yarada olustu ondan sonra bence bi arastirma hastanesine git yada iyi bir ozel hastaneyeIgne hic vurulmadim hic dogum klntrol hapida kullanmadim simdi doktor verdi diye istemeye istemeye mecbiriyetten kullaniyorum sozde adetlerim duzene gircektide normal yumurtlayacaktimda ovulasyon gunumu bilecektimde degerlendirip hamilelik icin cabalayacaktim aah ah
Dogum kontrol hapimi yapti bunlari ?Valla bende hic ise yaramadi 5 6 ay kullandim ve bende polip yapti rahim agzimda yarada olustu ondan sonra bence bi arastirma hastanesine git yada iyi bir ozel hastaneye
Evet malesef onlari ictikten sonra oldu tesekkur ederimDogum kontrol hapimi yapti bunlari ?gecmis olsun insallah gecer sorun olmadan
Nasıl uyguladınız soğan kürünü? Ben de 12.gündeyim. Saraçoğlunun sitesinde ilk ay 15 diğer aylar 10 gün yapılır diyo 4 ay en fazla. Başka yerde de ilk ay 15 gün sonraki ay adet gelmeden 10 gün önce başlayın diyo. Benim de kafam karıştı.Kizlar merhaba hem pcos oldugu icin hem adet olamadigim icin sogan kuru uygulamaya basladim 7 gun oldu sabah aksam bir bardak iciyorum
15 gunden fazla uygulanmiyor yaziyor, alti ayda bir uygulanir yaziyor her yerde farkli birsey okuyorum
Bu arada adet olmadim sogan suyu maydonoZ suyu iciyorum hic etkisi olmadi banabirde dogum kontrol hapi kullaniyorum adetlerim duzene girsin diye ona ragmen olmadim nezaman hamile kalabilecegim kimbilir
Ben gecen ay adet olamadim malesef adet olup bitmesi gereken tarihte basladim 15 gun sabah aksam 1 bardak ictimNasıl uyguladınız soğan kürünü? Ben de 12.gündeyim. Saraçoğlunun sitesinde ilk ay 15 diğer aylar 10 gün yapılır diyo 4 ay en fazla. Başka yerde de ilk ay 15 gün sonraki ay adet gelmeden 10 gün önce başlayın diyo. Benim de kafam karıştı.
Tamam canım teşekkür ederim. Biraz daha araştırayım.Ben gecen ay adet olamadim malesef adet olup bitmesi gereken tarihte basladim 15 gun sabah aksam 1 bardak ictim
Ben 6 ay da yapiliyor diye okudum hep yani senede 2 kez diye biliyorum ama her ay kullaniliyormu dersin bende bilemedim simdi
Maydinozlu içme suyu engel oluyorKizlar merhaba hem pcos oldugu icin hem adet olamadigim icin sogan kuru uygulamaya basladim 7 gun oldu sabah aksam bir bardak iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?