sogan kürü mucizesi:)

Encokanneolmayisevdim

En buyuk servetim 🧒👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
1.661
303
arkadaslar sızınle paylasmak istedım 4,5 cm yumurtalık kıstım vardı 7 .gunum bugun sogan kurunde dr. gıttım kıstım 1 cm e düşmüş cokmutluyum... sizde yapın faydasını görürüsüzzz

benimde arkadaşımın kisti vardı sürekli söylüyordu...soğan kürüne başla bişey kaybetmezsin dedim..geçen gün doktora gitti muayeneye ve kist falan kalmamış...üstelik 2 hafta yaptı sabah akşam

bende öyleydim 6 cmlik kist vardı bendede laporoskopi istedi doktor,bende istemedim soğan suyuna başladım 2. kürdeyim doktora gittim kistin yok olmuş dedi,benim sorunum kistte yok peki nbenim neden adetm düzensiz hala 1 .kürümde düzenliydi bu 2< kürüm 22 şubatta olmam gerekiypodu bugün 1 mart.napcam bilmiyorum.

arkadaslar sızınle paylasmak istedım 4,5 cm yumurtalık kıstım vardı 7 .gunum bugun sogan kurunde dr. gıttım kıstım 1 cm e düşmüş cokmutluyum... sizde yapın faydasını görürüsüzzz

negüzel geçmiş olsun canım bende 15gün uyguladım bakalım 2ay daha uygulucam inşallah benimde kaybolur 3.5cm benimkide

2 bardak klorsuz su kaynatılır. Bir tane orta boy soğanın kabuğu soyulup 4-5'e bölünerek kaynayan suya atılır ve 5 dk. kaynar. Sonra ılıyınca içilir. (Bu işleme adetin biter bitmez başlayabilirsin.) 15 gün boyunca sabah akşam tekrarlanır. Kür her seferinde taze hazırlanmalı ve yemeklerden 20 dk.kadar önce içilmeli.

geçmiş olsun ...çok doğru......bence de deneyin ..benimde sol tarafımda çikolata kistim vardı 4,5 cm ..bir hafta soğan suyu içtim sabah akşam donra kontrole gittim kistim kaybolmuştı 1cm lik birşey var ama önemsiz dedi doktorum şok olmuştum......ama yine büyüdü benim kist tekrar başlıycam bu sefer kürü tamamlıycam yarım bırakmıştım çünkü ......kesinlikle deneyin ..:KK34:

geçenlerde tvde ibrahim saraçoğlu bahsetmişti özellikle sebepsiz infertillere tavsiye ediyor bende not aldım uygulayacağım bu ay. yazayım sizin için; 1.5 su bardağı kaynayan suya 1 ortaboy soğan ekleniyor (bu yemeklik kullandığımız soğan hani kahverengi kabuğu olan). 5 dk kaynatılıyor bu karışım günde 2 defa içiliyor. Adete 15 gün kala en az 3 ay yapılması gerekiyormuş öyle söyledi.

çok faydalı bir kür olduğunu duydum ilk seferinde faydasını göremedim ama yeniden başlayacağım bende

saolun kızlar guzel dıleklerınız için zaten bazı arkadaslar anlatmıs bu kurun nasıl yapıldıgını yan etkısı yok deneyın derımmm rabbım hepımıze acıl sıfalar versın hayırlı cumalar hepınıze

slm kızlar kürde 9.gündeyim 15 günmü 10 günmü içsem bir akıl verin,adet olamadığım için başladım 2 ay olcak hala adet olamadım siz kaç gün içiyosunuz ilk kürü

kızlar bugun 9. gunum sogan küründe dün adet oldum kullananlar bılırler bırakayımmı devam edeyyımmı sizce?

canım bence devam etmelisin.ben bırakılmaması gerektiğini duymuştum,ben hep soğan suyunu içtikten sonra regl olmuştum ondan net bişey diyemiyorum sana,aklına takıldıysa saraçoğlunun sitesinden bak yazıyordur mutlaka orada

slm kızlar kürde 9.gündeyim 15 günmü 10 günmü içsem bir akıl verin,adet olamadığım için başladım 2 ay olcak hala adet olamadım siz kaç gün içiyosunuz ilk kürü

canım 15 gün içmelisin,ilk kür 15 gün yapılıyor,sonraki kürde diğer adete 10 gün kala 5-7 gün arası yapılıyor,soğan kürünü bitirdikten sonra bir yada iki hafta sonra regl olursun.adetini getirir merak etme

Kod:
kızlar bende 2aydir adet olamıyorum demin tadına bakmak için bi denedim gayet güzel içemem diye korkuyordum.bu arada bi sorum olacak kaynattıktan sonra ılıması icin ne kadar bekletiyorsunuz sicaga yakin bi ılılıkmı acaba????? Ayrıca miyomada iyi geliyor diye biliyorum:-)

k kaynattıktan sonra ılıması icin ne kadar bekletiyorsunuz sicaga yakin bi ılılık mı acaba????? Ayrıca miyoma da iyi geliyor diye biliyorum:KK17:

ewet kızlar saracoglunun sitesınde kıstler ve myomlar için ıyı gelıyo yazmıs ayrıca vucuttakı ıltıhabıda sökuyomus... ben sıcaga yakın ılıklıkta içtim hep... bu aksam ıftardan önce yıne içecem... bu gun tekrar baslıyorum cunkı 3cm lık bımyomum var erıtır belkı.. kıstımı yok etmısti cünki... denedıkten sonra sonucu yazarım :KK34:kızlar

X