soğan kürü mucizesi

betonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
64
1
47
arkaşlar 13 gündür bu kürü yapıyorum inanilmaz rahatım.çikolata kistim var ve çok sancım oluyordu mucize kür sayesinde ağrı filan kalmadııııııııı çoooook mutluyum

selam canim,miden nasil alisti bu küre?ben ilk iciste bittim yani...ertesi güne kadar midem agridi ve simdi hala sogan kokusunu kaldiramiyorum

hakliisinda bitanem ben ictim iki saat icinde hayatimda yasamadigim seyleri yasadim valla.bulantilar,mide agrilari....simdide diyorumya sogandan konusuyoruz ya sanki kokusu geliyo,halbuki ne cok severdim sogani neden bu kadar hassaslastim bilmiyorum ama yapamadim iste

arkaşlar 13 gündür bu kürü yapıyorum inanilmaz rahatım.çikolata kistim var ve çok sancım oluyordu mucize kür sayesinde ağrı filan kalmadııııııııı çoooook mutluyum

canım,13 günlük mü bu kür?nasıl yaptın uyguladın tarif edermisin??

15 günlük bir kür.içi beyaz dışı kahverengi sogan olacak.1.5 barbak kaynamış suya 4e yada 6ya bölünmüş soganları at.agzı kapalı 5 dk kaynat süz ve ılıkken iç.sakın sıcak ve soguk içme

15 günlük bir kür.içi beyaz dışı kahverengi sogan olacak.1.5 barbak kaynamış suya 4e yada 6ya bölünmüş soganları at.agzı kapalı 5 dk kaynat süz ve ılıkken iç.sakın sıcak ve soguk içme

tatlım sağol ama soğan miktarı ne kadar olmalı ?1 tane mi?

kızlar bu kürü bende denemek istiyorum ama kokusu falan korkutuyo beni etrafımda çok içenvar duyuyorum ve herkez memnun yeni düşük yaptım ben biraz zaman gecsin denicem

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bu soğan kürü ne işe yarıyo bebek olmasınımı kolaylaştırıyo bende kasım ayında tüp bebek denemiştim hcg sonuçlarım 17.5 24 27 66 çıktı sonuç negatif dediler fisfisfis halbüki 24 çıktıgında dr hamilesin demişti çok üzüldüm sizdede böyle olan varmı?:1no2::a015:

kızlar bu kürü bende denemek istiyorum ama kokusu falan korkutuyo beni etrafımda çok içenvar duyuyorum ve herkez memnun yeni düşük yaptım ben biraz zaman gecsin denicem

merhaba kızlar onun belli zamanı varmı benim adetime 1 hafta falan var şimdi başlasam olurmu?

Merhaba kizlar 28.11.08 gunu basladim yavastan gidiyim dedim ictim denedim iyi kaldirabildim.Midem ve karaciger hasas olunca ( sorun var) kesin sogana yasak vardi. Kist icin dedemek istedim dunden beri iki kere sabah aksam iciyorum.Normal kokusunu var yada ben mi o kadar alamadim yani normal geldi.Sogan uzerine sumak koymadim.

1 orta boy sogani 4 bolerek 5 dk kaynatip iciyorum. Benim icmeye basladigim zaman 28.11.08 gunu basladim diyelim hersey yolunda giderse 14.12.08 birirecegim.Ins bitirebilirim.

Hepimiz ins neticesini aliriz bu kist v.b. sorunlardan kurtuluruz....Ins diyelim.....

canım teşekkür ederim,bende çikolata kisti maduuruyum. bu ayy desolett dk . hapı kullanıyorum o bile rahatlama sağlamadı.yarın falan regl olucam bu ay da soğanı deneyeyim .çok halsizim. 12 gündür haapa rağmen bi kan bi kahve akıntı gelip duruyor. Allah düşmanıma vermesin bunu,bizede şifa versin inş.

kizlar bende basladim sogan kürüne 3 gündür yapiyorum bence denildigi
kadar kötü degil, bundan daha kötüleride var emin olun tavsiye ediyorum
Rabbim hepimize sifa versin

Ilık içilirse mide bulantısı yapmazmış. O yüzden üstüne basa basa ILIK diyor
Herkese acil şifalar diliyorum

X