- Konu Sahibi bluewihte1801
soğan kürü mucizesinin ardından bugün hamile olduğumu öğrendim bayanlarr :) çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soğan kürü mucizesinin ardından bugün hamile olduğumu öğrendim bayanlarr :) çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına :)
ben kullandım bir işe yaramadığı gibi her seferinde de adetlerim 10 gün gecikti.
nasıl uyguladınız tam olarak anlatabilirmisiniz?adetin kaçıncı günü ve kaç gün boyunca..
hayırlı olsun bu arada.
reglim bittikten sonra 7 gün başladım, 15 gün boyunca yaptım günde 2 kere, 15 gün dolunca bıraktım regl oldum, diğer reglime 10 gün kkala tekrar başladım ve 10 gün yine günde 2 kere uyguladım,
bende cok düzgün yaptım, ve hayatımda ilk defa regl im 4 gün gecikti( hep 2 gün geriye atarak regl olurum cok düzenlidir) göğüslerim yürürken bile acıdı ve kafam kadar buyudu,4 gün aa regl oluyorum diye lavoboya gittim bişi yoktu, ve buu kadar sancılı bir regl im hiç olmamıştı, ve fosur fosur regl oldum,, bari bu kadar belirtiye bebeğim olsaydı ne güzel olurdu ama vardır rabbimin bir bildiği diyerek razıyım verdiği ve vermediği herseye
hayırlısıyla olur inşallah. klomen de denedim olmadı. sonra bıraktım her şeyi. kendiliğimden hamile kaldım. nasıl olduğunu bile anlamadım. doktor prolaktinin çok yüksek hamile kalamazsın bu ay dedi. hem de o ay hamile kaldım. bebek işi nasip. aklım almıyor benim.
ayyyyyyyyyyyyyyy cok güzel, çok sevindim allah hayırlı evlat etsin, allahım ne olur banada versin , bende yaptım bu kuru ama henüz bişi yok