merhaba arkadaşlar.jinekoloğa gitmediğim için sorunumun asıl sebebini bilmiyorum ama şikayetim şunlar:ilişki sırasında canım acıyor ve açık sarı kokusuz akıntım var ama kaşıntım yok.bir süre önce sıksık idrara çıkma problemim vardı.aile hekimim rahimde iltihap olablir buyüzden mesane etkilenmiş olablir demişti.antibiyotik kullandıktan sonra idarar sorunum çözüldü fakat diğer sorunlarım devam ediyor.sizce iltihap veya mantar ne olabilir ve bunu akıtmak için hangi kürü kullanmamı önerirsiniz?aklım çok karıştı:26:
mrb althe. iltha sorununu çözmşsün ama ağrı konusuda cok hassas bence acil dr git.bu arada aile hekimine değil bi jinekoloğa git derim.ezbere antibyotk vermş bilmeden kalıcı rahatszlık bırakma kendinde.
merhaba cevap için teşekkür ederim.doktor kadın hastalıkları için birşey diyemem dedi ama bu ihtimallerin olableceğini söyledi.antibiyotiği idrar yolları için kullandım.jinekoloğa gitmem en doğrusu ama çok korkuyorum.bu korkumu yenenen kadar bitkisel kür denemek istiyorum.bitkisel olduğu için zararı olmaz diyorum ama kararsızım.
bence korkma.bende ilk gittiğimde korktum.hemde tek gittim.muayene saatinden önce gittim biraz korkumu bastrmak için orada oturup beklerken heyecann korkunu bastrıyosn.zaten dr yanında yardımcısıda var korkulcak hıç bırsy yok valla muayeneden sonra dedmki kendime dişçiden kork jınekologtan korkma :) kürle uğrağma rahimde belki prblem olur ilthap mantar vs. iki ilaca bakıca tedavin belkide.sonrada rahatlarsn.senın ağrı cekmen cinsel hayatında kötü gitmesine yol açabılır eşler bazen anlayşlı olmaz.bence kız kardeşini yada annenı al yanına en olmadı eşinle git dr.sağlık ihmale gelmez
canım ben vajinismustum kurtuldum çok şükür o yüzden de çekiniyorum gitmeye.eşim götürecekti beni jinekoloğa ama ben yan çizdim yine:18: zaten normalde de doktor fobim var.herkesin korkulu rüyası dişçilere ben rahat rahat gidiyorum ama boğazım ağrısa doktora gidemem o derece korkuyorum.gitmem şart bunu da biliyorum,şimdi doktor araştırmakla başladım işe ama doktora gitmem 1 ayı bulur.ooofffff ne zormuş kadın olmak
anladm canm.Rabbim yardmcn olsun .aklımda birşy var ama ilk şunu sormam lazm bebeğin varmı yada gebelikmi düşünüyosn
yok canım 7 aylık evliyim ve bebek düşünmüyoruz henüz.zaten bu şikayetim geçmeden bebek düşünemem.
anladm canm bende yeni evliyim senn gibi.ben bebek düşünyrum Rabbım verırse.hayrlı zamanda.iltihap için bı tanıdıgım bırsey uyguladı ardndan hamile kalmıstı ilthap sorunu gidince.şimdi kazalin gebe kalırsın falan.
Arkadaşlar benim 2 3 yıldır devam eden biçok ilaç kullanmama rağmen geçmeyen bi rahatsızlığım var çok sık idrara çıkıyorum sosyal hayatımı çok olumsuz etkiliyor bu durum(
bu soğan kürü de iltihabı söktürüp gebeliğe yardımcı oluyormuş ama ben hapla korunuyorum gerekırse bu süreçte eşim de korunur.arkadaşın ne uygulamış?
selam althea. fena grip oldum bakamadm 2,3gündr forma.bebek düşünyrdm ama talihszlkki ilaç kullandığımdan korkuyrum bi kaç gün grip ilaçlarımı kullanıp bıraksam gebelk olursa bu ay herhangı bir sorun olurmu bebekte.2aralkta adet oldum bittı grip oldm serum falan yedim şuan hala kötüyüm
çok geçmiş olsun canım.hamilelik ve bu süreçte kullanılacak ilaçlar çok ciddi meseleler hatta içtiğimiz bitki çayları bile önemli.aynı gün adet olmuşuz.yumurtlama dönemlerimiz ayın 12-15.günlerinde.hamile olduğunu bilemden ilaç kullananlar ve bebekleri sağlıklı olanlar da var tabii ama yine de doktora danış istersen.hatta hamilelik düşünüyorsan önce kadın doğumcuya görünsen daha iyi olur.
sağolasn canm.dr.söyledm gebelk düşünyrm diye ona göre cok haff ilaç yazdgını gebe kalsam dahi sakıncası olmıcanı söyledi.zaten akşam da içersem daha kullanmıcam.kadın doğm uzm. gidiyrm canm.adetle beraber 16.gününde gel dedi bu ay.zaten adetm yeni bitti gebe kalms olamam ondan rahat ilaç kullanıyrm.yumurtlama başlamadan hemen gebe kalınırmı ki ?
bu arada ilthap için arkadaşmın uyguladığı şey şu.yeşil mercimeği kaynattıyosn. sonra suyunu bı kaba süzüp buharına oturur gibi duruyosn belinin etrafını bı çarşafla vs. kapatıp bıraz duruyosun.
komik yada saçma gelebilir ama şu acıdan düşündüm nasıl yüzündeki gözeneklerin açılsın temizlensin diye buhara tutuyosun onun gibi. bende denedm sık idrara cıkarıyo atıyo ilthabı
adetten sonraki günler hamile kalma ihtimalin neredeyse hiç yok.yumurtlamanın en yüksek olduğu günler adetin ilk günüyle itibaren 14.gün diye biliyorum.grip için de limon ve turunçgil tüketimini arttır canım öksürüğün varsa da balla karabiber karıştırıp ye.gebelik hakkında bilgim yok açıkçası malumbu buhara oturmayı okumuştum ama benımkınde süt ve maydanozla oluyordu.yeşil mercimeğin ne gibi bir faydası vardır acaba:26:buarada ben soğan kürüne başladım ama günde 1 kere içiyorum faydası olur mu bilmiyorum ama belki psikolojık de olabılır akıntım gelmeye başladı:26:
soğan kürü çok faydalı diyorlar ama maydonoz da öyle tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?