- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
Sgl cnm degerlerimde sorun yoktu doktor hamile kal gel dedi. Bende 15 gun falan yapim incir ve havuc kurunu karistirdim. Ictikce kasiklarim agridi cok. Catlama yaoti sanirim. Korktum biraktim. Hamile kaldim sonra. Sanirm herkese aynj etkiyi yapmaz. Arastirmqk lazimİncir kürü yapmak için hormon testi yapıp da değerlerinize göre kürü yapın diyorlar eğer normalse yükseltmeyin gebe kalmayı daha çok zorlaştırmayın diyorlar o yüzden bende incir kürünü yapmadım kuru olarak tüketiyorum canım hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Amin cnm Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin insallahİşte takma bunları kafana ne zaman gelirse adetin o zaman olursun böyle düşünerek inan bizde daha çok geciktiriyoruz adetimizi hayırlısı olsun rabbim bir daha yaşatmasın çok araştırma senin iyiliğin için.. bebek tamamen rahme yerleşene kadar soğan kürü bitmiş oluyor zaten diyorlar bebeğe bi zararı yok bununla gebe kalıp gebeliğine devam edenlerde var
Amin canımAmin cnm Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin insallah
Aynen öyle herkeste aynı etkiyi yapmaz önemli olan kafa rahatlığı ya ben ciddi ciddi bunu anladım bu arada rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinSgl cnm degerlerimde sorun yoktu doktor hamile kal gel dedi. Bende 15 gun falan yapim incir ve havuc kurunu karistirdim. Ictikce kasiklarim agridi cok. Catlama yaoti sanirim. Korktum biraktim. Hamile kaldim sonra. Sanirm herkese aynj etkiyi yapmaz. Arastirmqk lazim
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)Merhabalar 13 aydır hamile olmak için uğrasiyoruz 2 defa klomen tedavisinden sonra sonuç alamadık ve soğan kürüne başlayacağım bu ay hayırlısı artık inşallah hem kistim yok olur hem de hamile olurum
Inşallah canım hepimiz için hayırlısı. veririm güzel haberleri inşallah çok sağol...:)İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Merhaba canım bende bebiş istiyorum fakat pko yüzünden olmuyor bende bu ay soğan kürü yaptım dediğin gibi severek içtim bende tadı kötü gelmedi. En önemlisi şifa niyetine. Şimdi adet olmayı bekliyorum tabi inşallah olmam bebiş vardır. Size sormak istediğim soru civanperçemi ne zaman içiliyorBende soğan kürüne başladım arkadaşlar. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam zaten 3 gün sürdü. Ardından soğan kürüne başladım. Bu arada ben çok severek içiyorum ya soğan suyunu, siz nesini sevmedinizBu arada bal falan hiçbişi katılmayacak saraçoğlu özellikle söylüyo.
Neyse işte saraçoğlunu dinledim eğer düşük yaparsanız önce soğan suyu yapın diyo. 10 gün, bilemediniz 15 gün. Sonra da bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için civanperçemi çayı 21 gün diyo.
Bakalım inş yaptıkça tecrübelerimi anlatıcam. Daha soğan suyu kürünü bitiremedim
Bide siz hamile kaldınız mı yararı oldumu yaniMerhaba canım bende bebiş istiyorum fakat pko yüzünden olmuyor bende bu ay soğan kürü yaptım dediğin gibi severek içtim bende tadı kötü gelmedi. En önemlisi şifa niyetine. Şimdi adet olmayı bekliyorum tabi inşallah olmam bebiş vardır. Size sormak istediğim soru civanperçemi ne zaman içiliyor
Civanperçemine istediğin zaman başlayabilirsin. Ama içtikten sonra 2 saat birşey yenmeyecek.Merhaba canım bende bebiş istiyorum fakat pko yüzünden olmuyor bende bu ay soğan kürü yaptım dediğin gibi severek içtim bende tadı kötü gelmedi. En önemlisi şifa niyetine. Şimdi adet olmayı bekliyorum tabi inşallah olmam bebiş vardır. Size sormak istediğim soru civanperçemi ne zaman içiliyor
Yok canım düşük yapmadım hiç hamile kalamadım yaklaşık bir yıldır o zaman adet olursam eğer civanperçemine başlıyım aynı gün sende şuan varmı bebiş canımCivanperçemine istediğin zaman başlayabilirsin. Ama içtikten sonra 2 saat birşey yenmeyecek.
Yani ben Bi videosunda dinlemiştim faydası var yok bilemem canım tadı kötü bunun soğan suyu gibi değil
Ben saraçoğlunun sitesinden almıştım. Peki sen düşük mü yaptın?
Valla ben incir havuc küru yaptim.sonrqli ay hamile kaldim.ama onlar sayesindemi fikrim.yokKizlar hamile kalanjnjz varni bu kurlerle
Bende uygulamayı düşünüyorum ama şuan 1.ay soğan kuru yaptim 3 ay devam etmem gerekiyor 4.aymi incir kürü biliyor musunuzValla ben incir havuc küru yaptim.sonrqli ay hamile kaldim.ama onlar sayesindemi fikrim.yok
Ikisinin farkli oldugunu okumustum. Ibrahim.saracoglunun sogan ve incir kuru videolarini izle youtube dan oyle basla bence kimler nasil yapmali cok guzel acikliyor. Sogan kurunu herkese onermiyodu cunku. Incir ve havuc kurunu bir yaptim mesela ben biri yumrtalaro catlatiyo biri cogaltiyodu ikisini bir yapin diyodu.Bende uygulamayı düşünüyorum ama şuan 1.ay soğan kuru yaptim 3 ay devam etmem gerekiyor 4.aymi incir kürü biliyor musunuz
İki ay oldu canım yapali. Ama hamile kalmadım ben.faydasiz diyemem sonuçta içini temizliyor.Kizlar hamile kalanjnjz varni bu kurlerle
Bende başlamayı düşünüyorum de arka arkaya mı yoksa ikisi bı anda mı bilemedimm teşekkür ederimIkisinin farkli oldugunu okumustum. Ibrahim.saracoglunun sogan ve incir kuru videolarini izle youtube dan oyle basla bence kimler nasil yapmali cok guzel acikliyor. Sogan kurunu herkese onermiyodu cunku. Incir ve havuc kurunu bir yaptim mesela ben biri yumrtalaro catlatiyo biri cogaltiyodu ikisini bir yapin diyodu.
Sogan kürü fayda ediyor gerçektenİki ay oldu canım yapali. Ama hamile kalmadım ben.faydasiz diyemem sonuçta içini temizliyor.
Sogan kürü fayda ediyor gerçektenİki ay oldu canım yapali. Ama hamile kalmadım ben.faydasiz diyemem sonuçta içini temizliyor.
Soğan kürü yaptım canım bende.faydasini gören çok demek ki benim bebisimin zamanı değilmiş hayırlısıyla gelsinlerSogan kürü fayda ediyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?