Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü mü incir kürü mü?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sgl cnm degerlerimde sorun yoktu doktor hamile kal gel dedi. Bende 15 gun falan yapim incir ve havuc kurunu karistirdim. Ictikce kasiklarim agridi cok. Catlama yaoti sanirim. Korktum biraktim. Hamile kaldim sonra. Sanirm herkese aynj etkiyi yapmaz. Arastirmqk lazim

Amin cnm Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin insallah

Aynen öyle herkeste aynı etkiyi yapmaz önemli olan kafa rahatlığı ya ben ciddi ciddi bunu anladım bu arada rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Merhabalar 13 aydır hamile olmak için uğrasiyoruz 2 defa klomen tedavisinden sonra sonuç alamadık ve soğan kürüne başlayacağım bu ay hayırlısı artık inşallah hem kistim yok olur hem de hamile olurum

Merhabalar 13 aydır hamile olmak için uğrasiyoruz 2 defa klomen tedavisinden sonra sonuç alamadık ve soğan kürüne başlayacağım bu ay hayırlısı artık inşallah hem kistim yok olur hem de hamile olurum
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Merhaba canım bende bebiş istiyorum fakat pko yüzünden olmuyor bende bu ay soğan kürü yaptım dediğin gibi severek içtim bende tadı kötü gelmedi. En önemlisi şifa niyetine. Şimdi adet olmayı bekliyorum tabi inşallah olmam bebiş vardır. Size sormak istediğim soru civanperçemi ne zaman içiliyor

Bide siz hamile kaldınız mı yararı oldumu yani

Civanperçemine istediğin zaman başlayabilirsin. Ama içtikten sonra 2 saat birşey yenmeyecek.
Yani ben Bi videosunda dinlemiştim faydası var yok bilemem canım tadı kötü bunun soğan suyu gibi değil
Ben saraçoğlunun sitesinden almıştım. Peki sen düşük mü yaptın?

Yok canım düşük yapmadım hiç hamile kalamadım yaklaşık bir yıldır o zaman adet olursam eğer civanperçemine başlıyım aynı gün sende şuan varmı bebiş canım

Bende uygulamayı düşünüyorum ama şuan 1.ay soğan kuru yaptim 3 ay devam etmem gerekiyor 4.aymi incir kürü biliyor musunuz
Ikisinin farkli oldugunu okumustum. Ibrahim.saracoglunun sogan ve incir kuru videolarini izle youtube dan oyle basla bence kimler nasil yapmali cok guzel acikliyor. Sogan kurunu herkese onermiyodu cunku. Incir ve havuc kurunu bir yaptim mesela ben biri yumrtalaro catlatiyo biri cogaltiyodu ikisini bir yapin diyodu.

Bende başlamayı düşünüyorum de arka arkaya mı yoksa ikisi bı anda mı bilemedimm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…