Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü mü incir kürü mü?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben soğan kürü yaptım. E2 değerim düşük diye incir kürü de yaptım sonra ki ay. Peşinden hamile kaldım. Çevremde de yapıp memnun kalan çok. Özellikle soğan kürü.
E2 değeri kaç olmalı ? Sonuçlara internetten baktim referans araligi yazmadığı için E2 yüksek mi düşük mü anlayamadım 61 çıkmış , prolaktin 19,83 çıkmış o yüzden incir kürüne çok tereddüt ettim

50-60 en ideal değerler. Ama aralık 30-80 arası civarında. Tam bi değer yok. Senin de değerin güzel. İncir kürü yapmana gerek yok. Prolaktin de yükselmeye müsait bi değerde riskli olur.

N’aptınız
Ben de incire başlıca m

N’aptınız
Ben de incire başlıca m
Soğan kürü yaptım adet oldum çok güzel içim temizlendi ya aşırı akıntım ve yoğun adet oldum bu ayda bir şey yapmıyorum hormon testi yaptırmadığım için incire başlamadım ya prolaktini yükseltiyor dahada zorlaştırıyormuş gebe kalmayı

Bende soğan kürüne başladım arkadaşlar. Bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam zaten 3 gün sürdü. Ardından soğan kürüne başladım. Bu arada ben çok severek içiyorum ya soğan suyunu, siz nesini sevmediniz Bu arada bal falan hiçbişi katılmayacak saraçoğlu özellikle söylüyo.
Neyse işte saraçoğlunu dinledim eğer düşük yaparsanız önce soğan suyu yapın diyo. 10 gün, bilemediniz 15 gün. Sonra da bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için civanperçemi çayı 21 gün diyo.
Bakalım inş yaptıkça tecrübelerimi anlatıcam. Daha soğan suyu kürünü bitiremedim

ÜÜldüm
Hayırlısı olsun
Evet ben de cesaret edemedim incire

İlk bir hafta zordu içmesi bana sonra bende zevkle içmeye başladım ya hiç sorma dedim nasol sevmedin öznur en başta bunu çok geçmiş olsun canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah ben kür yapmayı bıraktım ya incir yiyorum birde havuç suyu içiyorum iki gündür ovulasyonla da takip ediyorum folik asitte içiyorum gerisi allaha kalmış hayırlısı...

Hiç bişi olmasa bile 6 ayda bir yapın diyo. Bundan sonra da sağlığım için arada yaparım. Yani yapmak lazım.
Teşekkür ederim canım. Ben de soğan kürü düşürür mü diye korkuyorum kafam karışık. Bir yanım bırak riske atma diyo, bir yanım başladın bitir artık Gerçi 10 gün yapıcam, yani yumurtlama gününe anca denk gelecek. Hatta ben bu ay 28 günü aşar daha geç olurum diye düşünüyorum. Sonuçta geçen ay 18 günde düşük yaptım, yani 18 günde adet oldum. Araştırıp duruyorum işte

İşte takma bunları kafana ne zaman gelirse adetin o zaman olursun böyle düşünerek inan bizde daha çok geciktiriyoruz adetimizi hayırlısı olsun rabbim bir daha yaşatmasın çok araştırma senin iyiliğin için.. bebek tamamen rahme yerleşene kadar soğan kürü bitmiş oluyor zaten diyorlar bebeğe bi zararı yok bununla gebe kalıp gebeliğine devam edenlerde var

aynen doğru söylüyosun canım. soğan kürü çocuk düşürse her çocuk istemeyen içer soğan suyunu çocuğu düşürür, kürtaja gerek kalmaz.
bende 10 gün yapayım sağlığım için gerisini düşünmüyorum artık, hesaplamıyorum da...

Tabi canımm akışına bırak her şeyi...

Kizlar merhaba ben sogan kuru sayesinde 3 kez hamile kaldim bebekleri kaybettim ama bu kürle ilgili degil tabiki ve sunu farkettim hersey stresle alakali kuru ilk denedigimde 3 ay denememe ragmen hamile kalamadim cunku hamile kalmak ickn kendimizi cok sartlandirdik sadece gebelik icin iliskiye girer olduk esim de keciboynuzu pekmezi iciyodu 3 ay sonra gebe kaldim gebeligi ogrenip havalara uctuktan 1 gun sonra dusuk yaptim son gebeligimde de sogan kürü yaptim ama umreye gidecegim icin kafam hic bebekte degildi sadece ovulasyon testinden takip ederek hamile kaldim onu da 2 hafta sonra gelisim geriliginden kaybettim demem o ki stres varsa olmaz olsa da sonunuz benim gibi olur cinsel iliskiye bebek olacak dusuncesiyle girmeyin cocuk dusunmedigimiz zamanlardaki cinsel hayatimla cocuk olacak dusuncesindeki cinsel hayatimi dusundugumde arada korkunc farklar var hele dusuklerden sonra fiziksel ve psikolojik olarak toparlanmak gercekten cok zor evliligim ruhsal ve cinsel acidan bitmek uzereydi nerdeyse ayrica incir kurunu hic denemedim benim sut hormonum orta degerde ve sut hormonunu yukseltme ihtimali oldugu icin yapmiycam zaten ac karna gunde 1 hurma 1 incir 1 avuc findik yiyorum eger yumurtlama gununuzde yumurtaniz normal catliyorsa bu kürü sakin yapmayin ama havuc kurunu saracoglu oneriyo embriyonun tutunmasini kolaylastiriyomus o yuzden ben yapip hem kendim hem de esime iciricem ayrica mutlaka omega 3 kullanin o da cok etkili

Merhaba canım, bu başlığı açtıktan sonra bende soğan kürü yaptım iki ay oldu ve çok güzel içimi temizledi iltihap bırakmadı fakat benim gebelikle sonuçlanmadı.. bizde çok şartlandırıyoruz kendimizi 12 ay olacak 12 aydır hiç korunmadan her ay bekliyoruz ve her ay hüsran. Ovulasyon testine başladım bu ay hatta çatladığı günlerde de yaptık yine hüsran.. anlayacağınız şu ki gerçekten kafaya takmamak gerekiyor kafaya taktıkça insan ne hayattan ne evlilikten zevk alabiliyor mutlu olabiliyor. Tamam ne kadar çok istesekte bebek hayatımızı ona göre şartlandırıp merkezine koyup olmayınca üzerek yıpratmamak gerekiyor.. vardır rabbimin bir bildiği, vardır elbet vakti zamanı diyerek şükretmek gerekiyor üzülünce ağlayınca isyana giriyorum diye o kadar korkuyorum ki rabbim affetsin bizleri.. hayırlı zamanda da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..

Canim bu sekilde cinsel hayatinizda son bulur o zaman esinin gozu disari kayar cocuk fikrini kafanda bitirmeye calis ben artik asilamaya basliycam icin iliskiye girerken cocuk dusunmuyoruz cunku sadece doktorun bana verecegi kalitrli spermlerle hamile kalabilirim normal iliskiyle hamile kalirsam tekrar dusuk yapma ihtimalim cok yuksek o yuzden iliski esnasinda cocuk hic dusunmuyoruz

Bildigim kadariyla ikisinin etkisi farkli.. sogan kuru daha cok bi nevi temizleme sanirim. Ama incir yumurta catlamasinj sagliyor. Ben gecen ay incir ve havuc kuru yaptim. Ibrahim saracoglunun videsu var youtube dan izleyebilirsinjz. Ayni ay hamile kaldim.tabi omu etki oldu bilmiyorum. Belkide yarari oldu

İncir kürü yapmak için hormon testi yapıp da değerlerinize göre kürü yapın diyorlar eğer normalse yükseltmeyin gebe kalmayı daha çok zorlaştırmayın diyorlar o yüzden bende incir kürünü yapmadım kuru olarak tüketiyorum canım hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

Eşimden yana gözü dışarıya kayar gibi bi düşüncem olmadı hiç öyle biri değil zinadan korkar ama haklısın sağlıklı bir evlilik için hiçbir şeyi takmamak gerekiyor :) rabbim yanında olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın evladına kavuşursun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…