- 19 Nisan 2018
- 762
- 1.382
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet düzensizliği varsa soğan kürü yap. Adet olunca da hormon tahlili yaptır. E2 düşükse incir kürü yaparsın. Ama prolaktinin de düşük olması gerekiyor yoksa yükseltiyor. E2 düşük değilse zaten incir kürüne gerek yok demektir. Hatta daha da yükseltir hormon dengen bozulur iyice zorlaşır hamileliğin.Arkadaşlar merhaba bir senedir evliyim hiç korunmadık Bebeğimiz olsun istedik en başından beri. Şimdi kürlere başlamaya karar verdim ben ilk olarak soğan kürü mü incir kürü mü kararsızım adetim geçen iki ay 32 günde bir bu ay 28. Gün oldum sizce napmalıyım![]()
Doğru söylüyorsunuz incir kürüne başlamadan önce hormon testi şart Siz soğan kürü kullanarak mı hamile kaldınız ya da çevrenizde böyle duyduklarınız var mı acabaAdet düzensizliği varsa soğan kürü yap. Adet olunca da hormon tahlili yaptır. E2 düşükse incir kürü yaparsın. Ama prolaktinin de düşük olması gerekiyor yoksa yükseltiyor. E2 düşük değilse zaten incir kürüne gerek yok demektir. Hatta daha da yükseltir hormon dengen bozulur iyice zorlaşır hamileliğin.
Ben soğan kürü yaptım. E2 değerim düşük diye incir kürü de yaptım sonra ki ay. Peşinden hamile kaldım. Çevremde de yapıp memnun kalan çok. Özellikle soğan kürü.Doğru söylüyorsunuz incir kürüne başlamadan önce hormon testi şart Siz soğan kürü kullanarak mı hamile kaldınız ya da çevrenizde böyle duyduklarınız var mı acaba
Rabbim bana ve tümmmm isteyenlere de nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbimBen soğan kürü yaptım. E2 değerim düşük diye incir kürü de yaptım sonra ki ay. Peşinden hamile kaldım. Çevremde de yapıp memnun kalan çok. Özellikle soğan kürü.
Çok geçmiş olsun düşer inşallahta rabbim sağlıklı bebişş verir inşallahhormon tahlili yapmadan kürlere başlamayın özellikle incir kürü farketmeden prolaktin hormonunu tavan yaptırıyor bizzat yaşadım kaş yaparken göz çıkardım gibi :) şimdi aylardır prolaktin hormonunu düşürmeye çalışıyorum
Çok geçmiş olsun düşer inşallahta rabbim sağlıklı bebişş verir inşallah![]()
Canim bisi sorcam sogan suyu yapiyorum ven yeni basladim bal katsam tatlansin dir soru olurmu acabaBen soğan kürü yaptım. E2 değerim düşük diye incir kürü de yaptım sonra ki ay. Peşinden hamile kaldım. Çevremde de yapıp memnun kalan çok. Özellikle soğan kürü.
Hormon testi illa adet zamanimi oluoki bende sogan suyu icmeye basladim 2.gun bugunamin inşallah canım tüm bebek isteyenlere nasib olur inşallah![]()
Hormon testi illa adet zamanimi oluoki bende sogan suyu icmeye basladim 2.gun bugun
Hiç birşey ekleme ,hiçbir bitki çayına şeker yada bal eklemeyin diyor Prof Saraçoğlu özelliğini kaybediyormuşCanim bisi sorcam sogan suyu yapiyorum ven yeni basladim bal katsam tatlansin dir soru olurmu acaba
Hiç içemiyorsan kat. Ama sade içmek daha iyi. Balla daha kötü bile olabilirCanim bisi sorcam sogan suyu yapiyorum ven yeni basladim bal katsam tatlansin dir soru olurmu acaba
Canım soğan suyunu içerken burnundan nefes alma ve balkonda ya da açık hava da içmeye çalış zamanla alışırsın inşallahCanim bisi sorcam sogan suyu yapiyorum ven yeni basladim bal katsam tatlansin dir soru olurmu acaba
Bigun bal katmistim sinra biraktim canim balkonda iciyorum burnumu kapatip:)ama ac karnina icince migdeminagritio reflu var ondanmi bilmiorum tok karnina icsem olurmu acaba
Canım soğan suyunu içerken burnundan nefes alma ve balkonda ya da açık hava da içmeye çalış zamanla alışırsın inşallah
Hiç içmemekten iyidir çok tok olmamak şartıyla bence için. Az önce bende içtim soğan kokusu sanki gitmiyor yemek yememe rağmen çok zor ya her an istifa edecek gibiyimBigun bal katmistim sinra biraktim canim balkonda iciyorum burnumu kapatip:)ama ac karnina icince migdeminagritio reflu var ondanmi bilmiorum tok karnina icsem olurmu acaba
Reflü varsa kesinlikle aç içemezsin tetikler. Tok iç.Bigun bal katmistim sinra biraktim canim balkonda iciyorum burnumu kapatip:)ama ac karnina icince migdeminagritio reflu var ondanmi bilmiorum tok karnina icsem olurmu acaba
Ben heme disimi fircaliyorum kokusu gelmio ozaman:)Hiç içmemekten iyidir çok tok olmamak şartıyla bence için. Az önce bende içtim soğan kokusu sanki gitmiyor yemek yememe rağmen çok zor ya her an istifa edecek gibiyim![]()
Aynen bugun tok.ictim artik yapcak bisi yok cnm yani migdem agritiodu cunkuReflü varsa kesinlikle aç içemezsin tetikler. Tok iç.
Yaa hemen bende fırçalayayım çok teşekkürlerBen heme disimi fircaliyorum kokusu gelmio ozaman:)