Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü memede sancı gebelik ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Endop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Endop

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
407
623
103
39
Merhaba arkadaşlar. Biz 1.5 yıldır bebek istiyoruz. Pek takvime falan uymadik ama korunmadim da. Hiç doktora da gitmedim çocuğum olmuyor diye. Myom ameliyati geçirdim iki sene önce. Geçen ay doktora kontrole gittiğimde yine iki cm lik kistim olduğunu söyledi hemen soğan kürüne başladım. Gecen sefer myom 7 cm oldugundan yapamamistim. Beş gün önce adet olmam gerekiyordu. Geceleri uyanıp sebepsizce uyuyamamaya basladim. Birkaç gündür başım aralıksız agriyor. Dün gece meme sancisiyla uyandım. Belirsiz saatlerde memede sancı hissediyorum baya canım yanıyor. Bu ay tedaviye başlayacaktım yani aslında ümitle beklediğim aylar çok geride kaldi. Şimdi test yaptım ama beş dk içinde belli belirsiz silik birşey çıktı. Uyku problemi ve memeye giren sancı belirtisi yaşayan var mı aranizda. Yahut soğan kürü yapıp adeti geciken var mı. 1.5 sene bekleyince negatif ve tek çizgiye alışkınım ama memedeki bu sancıya aşina değilim. Yorum yaparsanız sevinirim.

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-06-12-29-00-853.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 106
5 gün gecikmeye göre sanki çizgi çok silik

Yumurtlama gününüzü biliyomusunuz geç döllenme olmasın? Belki bugün daha baT günü ama yinede daha belirgin bi çizgi çıkması gerek hamilelikte

5 gün gecikmeye göre sanki çizgi çok silik

Yumurtlama gününüzü biliyomusunuz geç döllenme olmasın? Belki bugün daha baT günü ama yinede daha belirgin bi çizgi çıkması gerek hamilelikte
Evet katılıyorum yumurtlama günüm 22 siydi sanırım. Çift çizginin çok net ve hızlı çıkmasını beklerdim bende.

soğan kürü regli zamanını etkileyebiliyor 5 gün gecikmeyle 2. cizginin güzel çıkması gerekirdi diye düşünüyorum olmadı kan verirsiniz

soğan kürü regli zamanını etkileyebiliyor 5 gün gecikmeyle 2. cizginin güzel çıkması gerekirdi diye düşünüyorum olmadı kan verirsiniz
Oyle mi böyle bir şeye sebep olabiliyor yani. Çok sevindim en azından bir sebep bileyim ki kafamı meşgul etmesin. Çok yoğun bir dönemdeyim fakat hem adet olamamanin vücuduma verdiği yorgunluk hem de gebelik ihtimali (ki ben radyasyonla çalışıyorum) yoruyordu. Bir iki gün daha gecikirse kan vereyim. Teşekkür ederim

doğrudur kafadaki acaba mı zaten bizi yoruyor o zaman çok fazla geç kalmayın en azından daha rahat edersiniz

Son adet tarıhimi yanlış hatirlamisim. Adetim bugün itibariyle beş gün gecikti. Öyle yoğun bir tempodayim ki hastaneye gidecek vaktim henüz yok bu sabah yaptığım test bebe time markasi. Sizce ikinci çizgi beş gün gecikme için fazla mi silik

Eklentiler

• IMG_20220108_065902.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…