slm canlarım
soğan kürüne ve bal+çörek otu+ tarçın karışımınada devam .......bugün şeffaf ve kıvamlı akıntım oldu ...aynen yumurtayı kırarız ya akını ayırırız böyle aynen o şekildeydi kıvamı da, miktarı da ilk defa böyle oldu acaba kürden mi oldu? yoksa yumurtlama mı oldu? 25 günde bir adet gördüğüm için yarın yumurtlama günümdü ...bugünü değerlendirdik ve ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koydum ve bacaklarımı yukarı dayayıp bekledim ...inşallah etkisi olur .....
Bence bizi cücüklerin anneleri soğan hatunlar diye yayına alırlar)
Canım benim, Allah şifa versin. Çok haklısın, o ilaçlara Allah muhtaç etmesin, muhtaç ederse de hemen şifa buldursun. Etkileri, yan etkileri derken insan baya yıpranıyor. Güzel haberlerini bekliyoruz canım, bizimle paylaş...
günaydınnnnnnn! kızlar !
bana cevap yok mu? nedir bu durum? yumurtladımmı? yoksa yumurta mı çatladı? ya da kürdenmi ? sizce ?
Canım bende yumurtlama zamanı öyle çok fazla akıntı olmaz. Kür boyunca da akıntı olmadı, ama 14. günü çok fazla bir akıntım olmadı, hayatımda hiç yaşamadığım. Kızlar sinemms özellikle kürden solayı olduğunu söyledi. Ben de acaba gebe miyim diye ümitlendim ama sanırım kürden canım, iltihaplar temizleniyormuş.
evet olabilir.ayyy o zaman gebeliğimizde kiloya dikkat edelim de soğan gibi hatunlar demesinler bize....
Kızlar bugün soğan küründe son günüm, 15. günün finalini akşam içeceğim en son ılık soğan suyumla yapacağım. Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Bakalım bu ayın sonucu ne olacak??????????????????
Canım bende yumurtlama zamanı öyle çok fazla akıntı olmaz. Kür boyunca da akıntı olmadı, ama 14. günü çok fazla bir akıntım olmadı, hayatımda hiç yaşamadığım. Kızlar sinemms özellikle kürden solayı olduğunu söyledi. Ben de acaba gebe miyim diye ümitlendim ama sanırım kürden canım, iltihaplar temizleniyormuş.
teşekkür ederimbirşeyler olduğu kesin.... iltihapsa da akıp gidiyor demekki iyi birşey Allah'ım inşallah hepimiz kavuşuruz cücüklerimize
Canım bende pko yok ama ben de uygularken çok akıntım olmadı. Şöyle söyleyeyim, bugün son günüm, sadece dün baya bir fazla şekilde beyaz akıntım oldu ama daha önce böyle bir akıntım hiç olmamıştı. Hiç akıntısı olmayıp adette atanlar da var. Kesinlikle ümitsiz olma, bu işin en önemli kısmı Allah'tan umudunu kesmemek. Bu kürler sebep olur ve şifa bulursun inşallah canım...
ALLAH'tan umut kesilmez inş şifa bulurum buluruz ...2 senedir çok yoruldum ama çok şükür halimize...
Canlar size doyum olmaz. Bugün arkadaşımla buluşacağım, çıkıyorum, öpüyorum hepinizi...
Canlar size doyum olmaz. Bugün arkadaşımla buluşacağım, çıkıyorum, öpüyorum hepinizi...
iyi eğlenceler canım.görüşürüz öptüm
Aminnn canımmm, senin BAT ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?