Canım ben bu sabah ateşime baktım 36.2Demeneye kalmadi canm, aslinda adetimi bekiyordum cunki tum belirtiler adet belirtileriydi, yazdim hatta burda gun sayiyordum ki bi bawlasin ki bende küre baslayim birdaha ama bir gordum halmymisim.yani hangi ara kalmisim bilemedim cok wawirdim ve hala da dusunuyorum,cunki sogan kurunden sonra ben adet olmustum.
Aynen hadi hayırlısıArkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla bu küre adetin 7. Günü başlıyoruz ve sabah akşam aç karnına 15 gün iciyorum değil mi
Acaba bu ay yumurtalamadın mı canım yaa.. belki de aksam veya yarın çatlar. Benim sana bi sorum olucam canım yaa gecen ay 3ünde girdim adete 8gun sürdü her zamanki gibi ve soğan kürünü de ilk günden yaptım bir hafta yani adetim daha bitmeden bir gün önce kürümü bitirdim bıkmıştım cunku. Ve 15 gün sonra yine adete girdim şoka girdim bildiğin fena şekilde girdim adete 8 gün sürdü yine ama çok şaşırmıştım ve o şaşkınlıkla dudağımda uçuk çıktı düşün. Neden oldu acaba hiç olmazdı. Bi de yine yumurtlayabiliyor muyum o ikinci defa adet gördükten sonra kafam almak bullak yaa çok soru sordum ama belki bi bilgin vardır diye soruyorum canımKizlarrrr 3 aydir ovulasyon testi yapiyorum hep yumurtlamam 19.gun oldu. Bu ay testlere malesef 14.gun baslayabildim testler elime gec ulasti. Ve bugun 20. Gunum hiccc bir tik yok. Reglimin 6.gunu sogan kurune basladim 7.gun sanarken 1 gun erken baslamistimUstelik pembe bir leke geliyo ya. 13.gun de geldi. Bugun de. Ne olabilirki ya mutlaka yumurtlarim halbuki.
Normalde 13.gunden 17 ve 19. Mm olgun yumurtam gorunurdu ultrasonda acaba sogan kuru erken catlatmis olabilir mi ya. Ama kasigim neden hala agrisin kafayi yiyebilirim
Kiz adetin 1.gunu baslanir mi hic sogan kurune. Ben yanlislikla 6.gunde basladim diye bile korktum olmasi gereken 7.gun... Yumurtani erkenden buyutmussun muhtemelen ondan catladi. Valla bende suphelenmio degilim adetim biter bitmez yumurta akntisi basladi cunku. Bu sogan kuru erkenden catlatiyooda olablrrAcaba bu ay yumurtalamadın mı canım yaa.. belki de aksam veya yarın çatlar. Benim sana bi sorum olucam canım yaa gecen ay 3ünde girdim adete 8gun sürdü her zamanki gibi ve soğan kürünü de ilk günden yaptım bir hafta yani adetim daha bitmeden bir gün önce kürümü bitirdim bıkmıştım cunku. Ve 15 gün sonra yine adete girdim şoka girdim bildiğin fena şekilde girdim adete 8 gün sürdü yine ama çok şaşırmıştım ve o şaşkınlıkla dudağımda uçuk çıktı düşün. Neden oldu acaba hiç olmazdı. Bi de yine yumurtlayabiliyor muyum o ikinci defa adet gördükten sonra kafam almak bullak yaa çok soru sordum ama belki bi bilgin vardır diye soruyorum canım
AaaaaKiz adetin 1.gunu baslanir mi hic sogan kurune. Ben yanlislikla 6.gunde basladim diye bile korktum olmasi gereken 7.gun... Yumurtani erkenden buyutmussun muhtemelen ondan catladi. Valla bende suphelenmio degilim adetim biter bitmez yumurta akntisi basladi cunku. Bu sogan kuru erkenden catlatiyooda olablrr
Tabiki de her adet doneminde folikul buyurve catlar. Ovulasyon testi kullanmani oneririm nette var. Bi hayli yardmci oluyorAaaaaben bilmiyordum ki yaa demek büyütüyooo onu da bilmiyordum ki ben annenin zoruyla içtim Pco olduğumu ögrendim diye peki şimdi iki hafta sonra girdiğim adetimden sonra tekrar yumurta oluyor mu onu merak ediyorum yani hamile olabilir miyim diye merak edip heycanlanmıyım mi boşuna
Zaten bu ay eğer adete girersem hemen alıcam ovulasyon testi de gebelik testi de 50 tane almayı düşünüyorum :) hayırlısı o zaman bugun girerim belki adete eğer yarın da girmezsem direk gidip kan vericem sağlık ocağına çünkü idrar testi erken mi acaba çıkmadı mı acaba diye düşüne düşüne kafayı yiyip daha da strese giriyorum. Zaten varsa ilk gecikmeyle çıkar kanda dimi yani.Tabiki de her adet doneminde folikul buyurve catlar. Ovulasyon testi kullanmani oneririm nette var. Bi hayli yardmci oluyor
Canim bende adetin 7. Gunu basladim sogan kurune ovu testleride kullandim benm yumurtam 21.gunde catladi yani erkene almadi benimkini hatta dr un gec ovulasyon olmus dediTabiki de her adet doneminde folikul buyurve catlar. Ovulasyon testi kullanmani oneririm nette var. Bi hayli yardmci oluyor
Ca
Canim bende adetin 7. Gunu basladim sogan kurune ovu testleride kullandim benm yumurtam 21.gunde catladi yani erkene almadi benimkini hatta dr un gec ovulasyon olmus dedi
Canim her iki cizgi esit veya t cizgisi cden koyu olmayana dek negatif. Yapmaya devam et. Beklenen adet tarihinden 14 gun oncesinin de asil yumurtlama gunun oldugunu bil ona gore testi yapArkadaşlar merhaba sığan kürü 6.günüm bende de pko var bugün ovulasyon yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Canim mesela her ayin 27sinde regl oluyorsan bundan 14u cikardigimizda ayin 13u senin kesin yumurtlama gunun. 13unde catlayan yumurtayi 9undaki sperm bile dolleyebilir. Ve hatta bi bilgi daha veriyim 9unda dolleyen spermin cinsiyeti de cooook yuksek ihtimal kiz olur cunku kiz spermler uzun yasarken erkek spermler en fazla bi iki gun yasarlar. Buda benden ekstra bilgiTamam Can'ım ama önceden hiç ikinci çizgi hiç çıkmazdı bu dönemi değerlendirmek lazım diye düşünüyorum yumurtlamadan öncesi önemli diye biliyorum sence de doğru mu sperm 72 saat yaşıyormuş ve ilerlemesi saat alıyomuştum yüzden yumurtlama öncesi sık ilişki diye okumuştum inşallah bu ay olucak sağ Salim.geçen yıl da soğan kürü ile hamile kalmıştım ama maalesef düşük oldu inşallah bu ay olur sağ Salim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
Can'ım bilgilerin için çok saol ama bende pko var ve ben iki ayda Bi adet oluyorum o yüzden düzenimi bilemiyorum hayırlısı artık çok takmamak lazım aslındaCanim mesela her ayin 27sinde regl oluyorsan bundan 14u cikardigimizda ayin 13u senin kesin yumurtlama gunun. 13unde catlayan yumurtayi 9undaki sperm bile dolleyebilir. Ve hatta bi bilgi daha veriyim 9unda dolleyen spermin cinsiyeti de cooook yuksek ihtimal kiz olur cunku kiz spermler uzun yasarken erkek spermler en fazla bi iki gun yasarlar. Buda benden ekstra bilgi
Heee bende pkoluyum da neyseki reglimi etkilemiyor. 2 ayda bir goruyorsan en iyisi yumurtlama takibi derimmmm. Ultrasonla. Doktor kontrolunde. Klomenle birlikte cok rahat hamile kalirsin tatlimCan'ım bilgilerin için çok saol ama bende pko var ve ben iki ayda Bi adet oluyorum o yüzden düzenimi bilemiyorum hayırlısı artık çok takmamak lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?