Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evt cnm rahmin kaymasini ben cok duydum,var bogle bir sey hatta rahim kayarak bele yapsanlar oluyor,otara kayanlar. Boyle bir durumda dr hemen anliyor zaten masaya cikib baktiklari zaman. Ah ahh bende cok agir kaldirdim zamaninda ((

B
Herkese hayırlı sabahlar evet canımm çok dr gittik Bi sebep Yok bekleyin olucak diyorlar rahim kaymasını duymadım tatlım ya nasıl düzelttirdin sen kim yapıyo
Hayırlı sabahlar canım. Doktorlar anlamıyorlar rahim kaymasını sebepsiz diyorlar ya hani illaki sebebi var tabi önce allahtan da doktorın da bilmedikleri çar elbettee...
şöyle kısaca anlatmaya çalışayım canım baya uzun hikaye çünkü :)
Öncelikle iki buçuk yıllık evliyiz 22 yaşındayım ilk yıl bebek olmayınca bi doktora gidelim dedik tabi beni takmadılar bile hepsi daha küçüksün acelen ne falan bunalttılar beni. Acelem Yok sebebini öğrenmek istiyorum dedim strese giriyorum ister istemez neyse işte anca bir yıl içinde butun tahliller yapıldı dosya açtırmak için gerekli seyleri yaptık prolaktin yüksek denildi onu düşürmeye çalıştık düştü ve Sebebi kalmadı pco da var dediler ama adetlerim düzenli oldugu için engel değil bekle senin olur sesi en son doktor. e hiç sebepsiz ise anneme bikaç akrabamız rahmi kaymış olabilir demiş. Bi kadının yanına götürmek istedi beni gitmedim cok ısrar etti iyi dedim gidip de memnun kalanların hikayelerini dinliyim dedim giden akrabalarımızla konuştum gerçekten de rahmi kayanlar o kadının yanına gitmişler (kadın yaşlı bi teyze) ve iki ay sonra hamile kalmışlar. Aklıma yattı çünkü bir yıl boyunca cok ağır kaldırdım markette hayvan gibi. Neyse adetli gitmem gerekiyordu gittim adetin beşinci günü ve o sırada yumurta takibi için klomene de başlamıştım beşinci gün kullanacaktım kadına söyledim bişey olmaz iç dedi zaten bakıcam sadece düşmemiş de olabilir dedi. Uzandım yere ayaklarımı kanepeye uzattım kasıklarıma bastırdı biraz bekledi yokluyordu aşagılara falan indi bastırıyordu. Senin rahmin bayaaa kaymış dedi ben şok oldum :/ yani çoktandır kaymış bu Yen'i değil dedi sertleşmiş artık dedi. Markette çalıştırdığım dönemde düşmüştür dedim düşmüşse. Göbek deliğime de bastırdı göbeğin de kaymış dedi. :O göbeğim sol tarafa kaymış ve çekip yerleştirdi sağolsun. Ha ben de hissediyordum tabi ne yapsa bana da gösteriyordu. Göbek deliğime bastırınca kalp gibi atması gerekiyor dedi baktık atmıyordu son tarafta atıyordu yerleştirince de baktım delikte. Atıyordu :) neyse zor olan rahmi yerleştirmekti. Kadın yerleştirene kadar mahvoldu üç gün boyunca uğraştı iki tane bardak da istedi benden. Üçüncü gün bardak da attı basıklarıma yukarı doğru çekti. Ya cidden ben de hissediyordum zaten ve ben de baktım kasıklarımda kalp gibi atıyordu artık :) en son bi bezi inçe uzun kesti (çarşaftı hatta) kadıklarımın altına gelecek şekilde doladı bagladı bekle gece açarsın dedi iyice yerleşsin diye bagladı. Allah'a kalmış artık dedi cok şükür saat gibi atıyor artık rahmin maşallah dedi :) Bikaç ay içinde Allah izin verirse olur dedi bakalım beklemedeyiz. Kızlar benim kasıklarım asla ağrımazdı eskiden ve kasık neresi bile bilmiyordum :) artık hissediyorum yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bile cok şükür. Ha şunu da söyleyeyim cocugu olup da rahmi düşen de var sonradan. Onlar da hamile kalamıyor örnek anneannem 5 cocugu varmış 6.yı istiyormuş olmuyormus bi kadın rahmini yerleştirince hemen o ay hamile kalmıs :) baya uzattım kızlar ama yardımcı olmak için herşey

Evt cnm rahmin kaymasini ben cok duydum,var bogle bir sey hatta rahim kayarak bele yapsanlar oluyor,otara kayanlar. Boyle bir durumda dr hemen anliyor zaten masaya cikib baktiklari zaman. Ah ahh bende cok agir kaldirdim zamaninda ((
Tatlım doktor rahim tersse anlıyor veya yan yatmışsa falan anlıyor ama aşagıya kaymasını anlamıyor :)

okudum canim,dogru soyluyorsun var ogle yasli kadinlar,benim rahmetlik anaannemde yapardi hatirlarim yaninda cok gencecik gelinler gelirlerdi,hem kayanlar hepde belinde sorun olanlar ,gobeyi dusenler,ve belde bile sorun varsa cocugu tutamaz,yapardi oda herkesi iylestirirdi. Keske olsa nerden bulalim oyle birini. Ama nerden biliyorum dr anladiklarini. Yillar once bende markette calistigim,ve dikkat etmek mumkun digildi, souk oluyordu, agir kaldiriyordum mecburan tabi,ve ister istemez etkileniyor vucud,adet zamani agrilarim cogaldi.Annemle gittik dr-a,yurdisinda okuyub gelen bir genc kizdi evimize yakin yasiyordu tanidikti.o beni kontrol edince dediki rahmin yerinde digil ve bele yakin kaymiş,5 gun gittim yanina iyne yapti rahmin icine direk. Ve 5 gun rahim oturdu yerine,hatta banada hissettirdi. Yani var boyle seyler

Canim bende rahmetlim anaannemden biraz biliyorum bu gobek kaymayi filan,rahat uzanarak parmaklarini gobeye tutmak lazim zaten gobek kalbi orda atar yerindeyse hissediyor insan. Benimki yerinde hep kontrol ediyorum gobek kalbim hep atiyor yerinde

Evet canım varmış ve iyiki var o teyzeler :) ben şaşırmıştım baya. göbek kayması da bir yere uzanınca oluyormus hani cam silince ileriyi silmeye uzanınca ve yüksek bir yere uzanmaya çalışınca oluyormus. Göbek kayması gebeliğe engel değil de rahim kayması onemli gebe kalmak imkansızmış. Canım sen ne zaman yaptırdın rahim yerleştirmeyi ?

bunlarin hepsi ah ahh genc yawta calisib agir kaldirmak gibi dikkatsizlikler

Aslinda belimizi karnimizi cektirsen cok iyi olur ,hep kafamda benimde ama nerden bulcam oyle yapan birini
Bizim de memlekette varmış bi de Avrupa yakasında akrabalar varmış yapan ama uzak oldugu için araştırdık bizim eve yakın bi teyze de varmış onun yanına gittim sağolsun yaptı

bunlarin hepsi ah ahh genc yawta calisib agir kaldirmak gibi dikkatsizlikler
Sorma Yaa bilseydim hiç çalışır mıydım. Annem o kadar çalışma dedi...
evlenince iki ay devam ettim cok kızdı annem Yen'i evli halimle ağır kaldırıyordum erkeklerin bile kaldırmakta zorlandığı seyleri kaldırıyorduk Yaa salaklıgımdan hep

Bizim de memlekette varmış bi de Avrupa yakasında akrabalar varmış yapan ama uzak oldugu için araştırdık bizim eve yakın bi teyze de varmış onun yanına gittim sağolsun yaptı
Senin gittiyin teyze herkese yapiyormu? Bende gitsem olurmu acaba,gerci ayni ilcedeysen

Aynen bende oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…