sogan kürü kullandım hamileyimmmmm

gulistanbul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
46
8
286
Kars
arkadaşlar 5 aydır bebek çalışmalarımız devam ediyordu her ay kırmızıları görünce psikolojim iyice bozulmuştu artık, ayrıca bende polikistik overde vardı ondan iyice canım sıkılmaya başlamıştı en son sogan kürünüde deneyim doktora gideyim diyordum aynı zamanda adetin tahmini ikinci gününede randevu almıştım gene hastalanırım nasılsaa diye ama hsatalanmadım adetin gelmesinin ilk günü gene dayanamayıp kan testi yaptırdım kendim ve 1,69 çıktı o kan tahlilinin sonucunu görünce bütün hayallarim yıkıldı hiç birşey işe yaramıyor diye ,,tahmini ikinci günüde doktordan randevu almıştım ya gittim doktora muayene etti beni polikistik de olunca artık biyerden başlamak lazım çoçuk için dedi birsürü tahlili istedi benden ve eşimden o öyle saydıkça dayanamadım başladım aglamaya doktorun yanında tamam dedim yapalım testleri ama ben hala hastalanmadım ne yapacam dedim doktorda her ihtimale karşı bi kan tesi daha isteyelim ondan sonra bakarız dedi ve kan testini iki saat geçti ögrenemededim 3 saat derken dayanamadım hastaneyi aradım 4 saatin sonunda ögrendim ki sonuç pozitifff meger hamileymişişm :):):) adetin ilk günü çogu arkadaş test yapıpda sonuç negatif olunca hemen üzülmesin benim adet gelmesi gereken günü 1,69 du sadece iki gün sonra 12,39 çıktı vede gittikçe arttı doktorun dedigine göre yumurtlamam geç olmuş yani geç döllenme olmuş o yüzden degerler düşük çıkmış bunun nededi de rabbimin vasıtasıyla sogan kürü :):):) rabbim herkese tattırsın inşallah bu duyguyu rabbim her isteyene versin inşalklah bol bol bebişller arkadaşlar yılmadan yıkılmadan bol bol duayla inşallah olmayacak işler bile olur dua kılıç dan bile keskindir bebek isteyenler Allahın izniyle bol bol dua etsinler üzülmesinler rabbim herşeyin vaktini zamanını ayarlar en uygun vakitte bebeginizi kucagınıza verirrr :):)

öncelikle gözünaydın inş hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder Allah:) bende bu ay soğan kürü yaptım ama hesaplamada yanlışlık yaptım 15 gün içmedim kaç gün içtiğimi bile bilmiorum galiba 10 gün içtim:) bende ilk hamileliğimde soğan suyu küründen sonra hamile kalmıştm. bu ayda adet olmama 2 gün var ve inş adet olmamda hamile olurum die bekliorum:)hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde duanı beklioruz:))

Rabbim her isteyene versin inşallah bol bol versin inşallah :)): inşallah hasta olmazsın canım bu ikinci coçuk için mi ??*

maşallah gözünüz aydın
bende soğan kürüne başlamak istiyorum şu an adetliyim ne zaman içeyim?

maşallah gözünüz aydın
bende soğan kürüne başlamak istiyorum şu an adetliyim ne zaman içeyim?

ben adetim bittikten sonra yani yedinci gün başladım ve 15 gün sabah akşam içtim ve sogan kürüyle beraber iki gün aralıklarla çalışmaları da ihmal etmedim ve yattıgim yerden kalkmadım sabah namazına kadar 3 4 saat yattım :) inşallah sanada şifa olur sogan kürü :):

ayyy cook güzelll... hayırlı olsun bebeğin.soğan suyu icerken akıntın filan oldumu cok merak ettim

olmaz olur mu canım yaa başladıktan üç gün sonra hemen başladı hatta iyice arttı bende korktum acaba bi zarar ziyan mı oldu diye ama meger gebeliktende olurmuş akıntı

amin canım saol
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar merhabalar öncelikle rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın sağlıkla sıhatle bebeiğini kucağınıza almanızı diliyorum allahdan benim hiç bir sıkıntım olmadı allahıma binlercekez şükür ama kuzenim bebek istiyor onun için ilgimi çekti yazı bu soğan kürü nasıl yapılıyor tekniği nedir. şimdiden teşekkürler.

merhabalar canım adeti bittikten sonraki gün yani adetin 7 günü içmeye başlıyorsun sabah akşam taze hazırlıyorsun örnek vereyim sabah kalktın aç karna bir bardak klorsuz suyu kaynattın daha sonra içine orta bou bir soganı 4 e bölüp attın üzerini kapattın ve beş dakika öyle kaynamasını bekledin dah sonra ocagın altını kapatıp dinlenmeye bıraktın ılık ılık da içtin soguk içilmiyormuş ılık olacakmış birde aç karna olacak aynı işlem on beş gün sabah akşam taze hazırlayıp içilecek :):)

Rabbim her isteyene versin inşallah bol bol versin inşallah :)): inşallah hasta olmazsın canım bu ikinci coçuk için mi ??*

ilk hamileliğim 3.5 aylıkken sonlandırıldı düşük yaptım yane ama umudumu kaybetmedim verende allah alanda allah vardır bunda bi hayır dedim tekrar çalışmalara başladım inş. bu ay adet olmamda hamile olduğumu öğrenirim:))

Merhaba senin adina cok sevindim i sallah saglikli hayirli bir evladin olur allah istiyen herkese nasip etsin insallah sogun kürünü nasil icdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…