- Konu Sahibi gulistanbul
arkadaşlar 5 aydır bebek çalışmalarımız devam ediyordu her ay kırmızıları görünce psikolojim iyice bozulmuştu artık, ayrıca bende polikistik overde vardı ondan iyice canım sıkılmaya başlamıştı en son sogan kürünüde deneyim doktora gideyim diyordum aynı zamanda adetin tahmini ikinci gününede randevu almıştım gene hastalanırım nasılsaa diye ama hsatalanmadım adetin gelmesinin ilk günü gene dayanamayıp kan testi yaptırdım kendim ve 1,69 çıktı o kan tahlilinin sonucunu görünce bütün hayallarim yıkıldı hiç birşey işe yaramıyor diye ,,tahmini ikinci günüde doktordan randevu almıştım ya gittim doktora muayene etti beni polikistik de olunca artık biyerden başlamak lazım çoçuk için dedi birsürü tahlili istedi benden ve eşimden o öyle saydıkça dayanamadım başladım aglamaya doktorun yanında tamam dedim yapalım testleri ama ben hala hastalanmadım ne yapacam dedim doktorda her ihtimale karşı bi kan tesi daha isteyelim ondan sonra bakarız dedi ve kan testini iki saat geçti ögrenemededim 3 saat derken dayanamadım hastaneyi aradım 4 saatin sonunda ögrendim ki sonuç pozitifff meger hamileymişişm :):):) adetin ilk günü çogu arkadaş test yapıpda sonuç negatif olunca hemen üzülmesin benim adet gelmesi gereken günü 1,69 du sadece iki gün sonra 12,39 çıktı vede gittikçe arttı doktorun dedigine göre yumurtlamam geç olmuş yani geç döllenme olmuş o yüzden degerler düşük çıkmış bunun nededi de rabbimin vasıtasıyla sogan kürü :):):) rabbim herkese tattırsın inşallah bu duyguyu rabbim her isteyene versin inşalklah bol bol bebişller arkadaşlar yılmadan yıkılmadan bol bol duayla inşallah olmayacak işler bile olur dua kılıç dan bile keskindir bebek isteyenler Allahın izniyle bol bol dua etsinler üzülmesinler rabbim herşeyin vaktini zamanını ayarlar en uygun vakitte bebeginizi kucagınıza verirrr :):)