• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü kullananlar.

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Merhaba hanimlar. Adetlerim düzensiz 35, 40 gunde bir felan oluyorum. Ve bugun adetimin 9. Gunu soğan kürüne başladim. Adet düzensizligine ve gebelige katkisi buyuk mudr? Kullananlar yardmci olabilir mi?

Güncelleme,

Soğan kürunu ben adetin bitimine 1 gün kala kullandim yani 6 haziranda basladim ve ayin 21 inde biraktim. Sonraku ayin 2 sindede hamile oldugumu öğrendim, darısı tüm isteyenlerin basina. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar. Adetlerim düzensiz 35, 40 gunde bir felan oluyorum. Ve bugun adetimin 9. Gunu soğan kürüne başladim. Adet düzensizligine ve gebelige katkisi buyuk mudr? Kullananlar yardmci olabilir mi?
Canim merhaba. Ben kullanmadim ama cok duydum olumlu yazanlari. Insallah sana da faydasi olur. Hamilelik icin mi kullaniyorsun yoksa duzenlemesi icin mi

Bir kere adetim 15 gun gecikti soğan kürü yaptim 1 su bardağından 2 yudum zor içtim bütün gün o iğrenç tatla ağzımda dolaştım ama tabiki kisiden kisiye değişir çok ise yaradığını duydum

Merhaba kizlar ben ilac kullaniyorum..hormon ilaclari gebelik icin..ilac kullanilirken sogan kuru yapilabilirmi..

Nasıl kullandınız kürü ve başka bişi kullandınız mı
Ek olarak her kahvaltida iki tane haslanmis yumrta ve kahvaltidan sonra 1 dis orta boy sarimsak küçük dograyip yuttum. Fakat bunlari hamilelik icin yapmamistim, bünyem zayif diye yapmıştım ve 2 litre su icmeye calisiyodum o ay. Sogan suyunu ise şu sekilde kullandim, her sabah ve aksam orta boy bi sogani 4 veya 6 ya bölup kaynamakta olan 1 bucuk su bardagi suya ekleyip 5 dk boyunca kapagi kapali olarak kaynatıyorsunuz, sonra ise ilimasini bekleyip yemekten 15 dk önce ac karna içiyorsunuz.

Back