Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içi beyaz dışı kahverengi olan diye biliyorum onu yapmıştım benArkadaşlar merhaba. Soğan kürü için dışı kahverengi kabuklu normal yemeklik soğan kullanıyoruz diye biliyorum ama iç kısmı beyaz değil de mor ise kullanılabilir mi acaba
İşe yaramış mıydı peki sizdeiçi beyaz dışı kahverengi olan diye biliyorum onu yapmıştım ben
evet adet düzensizliğim vardı o ay gebe kalmıştımİşe yaramış mıydı peki sizde
evet adet düzensizliğim vardı o ay gebe kalmıştım
[/
İşe yaradığını duyunca seviniyorum insAllah bana da yarar teşekkür ederimevet adet düzensizliğim vardı o ay gebe kalmıştım
Soğan kürü kist büyütmez yani faydası dokunmamış olsa bile zararı da yoktur canımMerhaba arkadaşlar benim 4 cm kistim vardı soğan kürü yaptım..
Adet gördüm bitti şuan kasıklarim belim çok agiriyor.. kisti büyütmüş olabilir mi acaba kafama çok takıldı... Jinekologa randevu aldım.. siz ne düşünüyorsunuz?
Soğan kürü kist büyütmez yani faydası dokunmamış olsa bile zararı da yoktur canım
Inşallah canım ya kaç gündür acı çekiyorum belim kasigim agiriyor adet olmamış olsam hamileyim diyeceğim.. Pazartesi Jinekologa randevu aldım bakalım hayırlısı olsun inşallah..
[/QUOTE Bazen adet olanlar da hamile kalabiliyor :) insAllah hayırlı haberler alırsın geçmiş olsun
Doktora gittin mi ? Niye öyle oldu sende merak ettim bende geçen gün doktora gittim 4 cm kistin var dedi bugün adet oldum ve soğan kürü yapmayı düşünüyorum da sana faydası oldu muInşallah canım ya kaç gündür acı çekiyorum belim kasigim agiriyor adet olmamış olsam hamileyim diyeceğim.. Pazartesi Jinekologa randevu aldım bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Doktora gittin mi ? Niye öyle oldu sende merak ettim bende geçen gün doktora gittim 4 cm kistin var dedi bugün adet oldum ve soğan kürü yapmayı düşünüyorum da sana faydası oldu mu
Tamam canım haber bekliyorum sendenPazartesi randevum var öğrendikten sonra size bilgi vereceğim.. benim kistim de 4.5 cm di.. inşallah gitmiştir... çok ağrı yaptı şuan iyim çok şükür ama pazartesi öğrenip haber ederim canım...
Ben de agnucaston kullansam bi sıkıntı olmaz heralde kistim var benim deGecen ay sogan kürü yapmistim bu ay hamileyim 3 yildan sonra. Ama agnucaston da kullandim
Sıkıntı Olmaz. Agnucaston hayit özü sadeceBen de agnucaston kullansam bi sıkıntı olmaz heralde kistim var benim de
Bu kadar erken nasıl belli oldu peki?Gecen ay sogan kürü yapmistim bu ay hamileyim 3 yildan sonra. Ama agnucaston da kullandim
Ayin 12si adet günumdü. Dün idrar testi yaptim silik cikti. Aksam da kan verdim. 61 cikti degerim.doktor cok yeni henüz dediBu kadar erken nasıl belli oldu peki?
Doğrudur. Ama benim de bir bebeğim olsa ayın 28inde beklenen doğum tarihim olacak.ve benim beklediği tarih 25 mart. O yüzden yazdım. Bu ayın 12sinde mi bekliyordunuz adetinizi? Eğer öyleyse haftanın daha ilerde olması gerek?Ayin 12si adet günumdü. Dün idrar testi yaptim silik cikti. Aksam da kan verdim. 61 cikti degerim.doktor cok yeni henüz dedi