Soğan kürü kullananlar ara ara şiddetli kasık ağrısı oluyor yardımcı olur musunuz?

HS0402

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
12
1
34
Soğan kürü uyguluyorum 7. Günümdeyim ara ara şiddetli kasık ağrısı geliyor oturamıyorum bile..uygulayan arkadaşlar bu normal bir durum mu cevap verir misiniz lütfen..

Soğan kürü uyguluyorum 7. Günümdeyim ara ara şiddetli kasık ağrısı geliyor oturamıyorum bile..uygulayan arkadaşlar bu normal bir durum mu cevap verir misiniz lütfen..

Arkadaşım şuan ben soğan kürü yapıyorum 2. kez başladım düzenli içiyorum.
Aynı kasık ağrıları bende de oluyor 10 gündür kasıklarımda sanki her an adet olacakmısım gibi bi his var sürekli bi akıntı geliyor sanki ama açık renk.
İlk soğan kürümden sonra adet gibi sökülmelerim olmuştu.şuan ikincisini bekliyorıum.
Son durumun nedir lütfen dönermisin.

Arkadaşım şuan ben soğan kürü yapıyorum 2. kez başladım düzenli içiyorum.
Aynı kasık ağrıları bende de oluyor 10 gündür kasıklarımda sanki her an adet olacakmısım gibi bi his var sürekli bi akıntı geliyor sanki ama açık renk.
İlk soğan kürümden sonra adet gibi sökülmelerim olmuştu.şuan ikincisini bekliyorıum.
Son durumun nedir lütfen dönermisin.
Evet bende sogan kuru yapiyorum bendede sag tarafimda kasik agrilarim var acaba normalmi cok merak ediyorum bugun 5.gunum

Bir cok kisiden okudum kasık sancılarını normal gibi duruyor bekleyip görücez.
Bende cok merak ediyorum devamlı arastiyorum kurleri yarım bırakasak iyi olur.sende tam olarak ne var serife-67 pko mu ?

Bir cok kisiden okudum kasık sancılarını normal gibi duruyor bekleyip görücez.
Bende cok merak ediyorum devamlı arastiyorum kurleri yarım bırakasak iyi olur.sende tam olarak ne var serife-67 pko mu ?
Evet pko var fsh yuk. Yumurtalik lar kucuk birde tembellik var.:KK43:

Gecen yil bu zamanlarda 2-3 ayda bir oldum birkac sefer strestendir dedm basta sonra adetin 3. Gunu gittim doktora hormon testi yaptı ultrasonda bakti kucuk kucuk kistler var dedi ne kisti dedigimde polikistik over dedi.prolaktinim ve lh yuksekti birde soylemistm.sebepsiz yere 1-2 kilo aldigimida anlamaya baslamistim o arada.6 ay diane 35 ve bir kerelik dostinex verdi 6 ay sonra umitle gittim ve malesef bi fark yok sadece ultrasonra tahlilleri beklerken baktiginda bisey gozukmuyo suan demisti.tahlillerim ayni seyi soylemedi ama :KK43: progestan verdi sonra hamileligi dusunmelisin dedi. Sonra bi arkadsm ibrahim saracoglundan bahsetti inceledim arastrdm ve etkilendim.ilaclari biraktim ve sogan kurune ve aslanpencesi cayina basladm suan 2. Sogan kurundeyim.ilacsiz beklemeye gerek gormedm cunku olmayacagi kesndi.

Seninde hormon yüksekliğin varmış o zaman sana da testere dişli aslanpençesi çayımı tavsiye ederim.soğan kürü - çay - soğan kürü - çay şeklinde 3 kere içilmeliymiş.

Ben bu sabah adet oldum çok şükür gayette yoğun bi şekilde saraçoğlu danışmanlarıyla görüştüm soğan kürüne ara veriyorum adet bitiminden 2 gün sonra 5 gün soğan kürü yapıcam ve aslanpençesi çayına devam edicem.

Ben bu sabah adet oldum çok şükür gayette yoğun bi şekilde saraçoğlu danışmanlarıyla görüştüm soğan kürüne ara veriyorum adet bitiminden 2 gün sonra 5 gün soğan kürü yapıcam ve aslanpençesi çayına devam edicem.
Soğan kurunun kaçıncı günü adet oldunuz

Kızlar testere dişli aslanpençesi hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.

Kızlar testere dişli aslanpençesi hormonlarım için çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.
Çok güzel sadece bunlari mi kullandınız,bende ilacsiz adet göremiyorum.sizin fsh kaçtı kaça düşt?

Fsh 6
Lh 22
Prolaktin 30 du

Fsh 4
Lh 5
Prolaktin 20 suanda benim sorunum Lh in yuksek olmasi ve fsh la arasinin cok acik olmasydi.
Evet sadece bunlari ictim baska ilac icmedim.

Kizlar benim sonuclarimada bir bakarmisiniz yol gösterin bana lütfen başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti bu arada

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-19-23-34-12.png
    Screenshot_2015-03-19-23-34-12.png
    154,4 KB · Görüntüleme: 887
ben de geçen ay fitil kullanmak yerine soğan suyu içmeyi denedim. adetin son günü başladım ve müthiş bir kasık ağrısı çift taraflı. resmen patllayacak gibi idi. oturup kalkamaıyordum. bu sancıya on gün dayandım onuncu gün bıraktım. umarım yarı kalmamıştır tedavim. ozaman ben de yapan arkadaşlarıma sormuştum etki ettiğini gösterir çok normal demişlerdi.

Kizlar benim sonuclarimada bir bakarmisiniz yol gösterin bana lütfen başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti bu arada

seninde prolaktinin yüksek benimde 30 du sende bide gebelik olmuş yanlış yönlendir miyim.
Hormonlarını düzenlemek için testere dişli aslanpençesi içebilirsin tek diyebileceğim dengeleyici çünkü.

X