Soğan kürü kanama yaparsa iyimi yani yararımı var??????

Abcdf

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
297
11
16
34
Afyon
Kızlar benim 5düşüğüm var ve laporoskopi ile 7cmlik kist amelyatı oldum ve dış gebelikten...ama 5ay sonra tekrar 3.40cmlik kist oluşmuş soğan kürü yapmaya başladım 2gün oldu ve 2gündür kanamam var kahve iyimi yani anlamadım bennn

ben soğan suyu nun faydasını gördüm bundan 2 sene önce yara vardı soğan suyu temnizledi ayrıca yumurtalıkları geliştiriyor bizzat yasadım klomen kullanmıştım hala yumurtlaıklarm gelişmemişti soğan suyu içtim birkac gün sonra hissettim ve ultrasondan baktırdıgımda yumurtlaıklarımın geliştiğini öğrendim çatlatma iğnesi vurdurdum erken gebelık testi yaptıgım için gebeliğimii cok gec ögrendm ve öğrendikten 3 gun sonra düşük yaptm hala etkısınden kutulqmadım

önemli olan ne ıcın kullandıgınız kıst ıcın kullanan var hmasılelık ıcın kulllanak va ben saracoglunun sıtesınde bıldıgın söktürücü görevi gorevı gordugumu hatılrıyorm yıllar oncr denedım once baya lekelendım sonra kanamam oldu bıdahada denemedım

bende kullandım soğan suyunu sabah akşam içtim kist için bide yasmin kullanıyordum bıraktım soğan suyunu tekrar başlasam mı diye düşünüyorum ara kanamam oluyor sizce nedendir..?;?:18::18::18::18:

Ay anam oçşaştım vala artık ben bilmiyorummm ozurmu neyse yani korunmssm o halde bebşm olurmu daha adetime 15gün var

mrb. kızlar ben polikistik over hastasıyım soğan kürünü kullunmak istiyorum faydası olur mu acaba

Vala canm ben her ay adet olurum düzenli bu ay adettim btli 8gün oldu soğan kürü yapınca kanamam oldu adet gibi iyimi deglmi bilmiyorum

arkadaşlar hepinize merhaba
ben soğan kürüne başlayalı hafta oldu fakat herhangi bir kanama olmadı? Normal mi bu acaba . her kullananda kanama oldu mu?

kanamanız adet mi acaba belki de kistiniz eriyordur saracoğlunun bir videosunda kadında diyordu adet oldum yine diye kullanınca o da adet düzensizliği olanlarda oluyor baktınız kanamanız devam ediyor 2 ve ya 3. gün bır
kanamanız adet mi acaba belki de kistiniz eriyordur saracoğlunun bir videosunda kadında diyordu adet oldum yine diye kullanınca o da adet düzensizliği olanlarda oluyor baktınız kanamanız devam ediyor 2 ve ya 3. gün bırakın bitince tekrar başlayın diye benim sahsi fikrim kistiniz eriyor ama bilemedim tabi

Kanama olduğunda sakin bırakmayın miyom varsa ve rahim içinde kalan kirli kan çıkıyor herkes kanama olduğu için bırakmış halbuki bu iyiye işaret korkmayın devam edin

Kızlar kist için içiyorummda kanama oldu işteeeee of
Korkmayın devam edin rahminiz temizleniyo kür bittiginde duzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…