Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim 5düşüğüm var ve laporoskopi ile 7cmlik kist amelyatı oldum ve dış gebelikten...ama 5ay sonra tekrar 3.40cmlik kist oluşmuş soğan kürü yapmaya başladım 2gün oldu ve 2gündür kanamam var kahve iyimi yani anlamadım bennn
Ayrca adetim biteli 8gün olduda yani o kanamyla ilşkye grlrmi
kanamanız adet mi acaba belki de kistiniz eriyordur saracoğlunun bir videosunda kadında diyordu adet oldum yine diye kullanınca o da adet düzensizliği olanlarda oluyor baktınız kanamanız devam ediyor 2 ve ya 3. gün bırakın bitince tekrar başlayın diye benim sahsi fikrim kistiniz eriyor ama bilemedim tabiKızlar benim 5düşüğüm var ve laporoskopi ile 7cmlik kist amelyatı oldum ve dış gebelikten...ama 5ay sonra tekrar 3.40cmlik kist oluşmuş soğan kürü yapmaya başladım 2gün oldu ve 2gündür kanamam var kahve iyimi yani anlamadım bennn
Kanama olduğunda sakin bırakmayın miyom varsa ve rahim içinde kalan kirli kan çıkıyor herkes kanama olduğu için bırakmış halbuki bu iyiye işaret korkmayın devam edinKızlar benim 5düşüğüm var ve laporoskopi ile 7cmlik kist amelyatı oldum ve dış gebelikten...ama 5ay sonra tekrar 3.40cmlik kist oluşmuş soğan kürü yapmaya başladım 2gün oldu ve 2gündür kanamam var kahve iyimi yani anlamadım bennn
Kızlar benim 5düşüğüm var ve laporoskopi ile 7cmlik kist amelyatı oldum ve dış gebelikten...ama 5ay sonra tekrar 3.40cmlik kist oluşmuş soğan kürü yapmaya başladım 2gün oldu ve 2gündür kanamam var kahve iyimi yani anlamadım bennn
Korkmayın devam edin rahminiz temizleniyo kür bittiginde duzene girecekKızlar kist için içiyorummda kanama oldu işteeeee of