Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kist veya tıkanıklılık varmış demekki. Devam et bırakma.Kizlar luften yardim..10gundur soğan kürü yapıyorum 3 gündür kahverengi akıntım var...normalmi bu?
bende yaptim rahim filmim temiz cikti sonra incir kuru yaptim yumurtalarim buyordu ama catlamiyordu bu sefer incir ve havuc kuru yaptim yumurtam caltadi.. Bekliyorum2 ay bundan önce dış gebelik geçirdim zaten ola bilirmi borularım temizleniyor..adlinda biraz korktum( kahve akintini görünce((
bende yaptim rahim filmim temiz cikti sonra incir kuru yaptim yumurtalarim buyordu ama catlamiyordu bu sefer incir ve havuc kuru yaptim yumurtam caltadi.. Bekliyorum[/QUOT
RAhim filmi bende istiyorum cekdirmek ama doktorum hicbiwey soylemedi bana
Yumurtlama zamanın olabilir. Pembe lekelenme olabiliyor yumurtlama zamanında. Ama devamı gelmez öyleyse. Devamı gelirse doktora gidersin.Kizlar baska kimse yokmu bana yardim edicek? Dun aksam pembe akıntım oldu normalmi bu sizce?(
Soğan kürü aktif kanamaya neden olmaz. He belki adet zamanıdır zaten sökülmeye çalışıyordur vücut onu hızlandırabilir. Ama temiz olunan günlerde kanama olmaz.Soğan kürü adet sökücü özelliği olduğu için lekelenme de kanama da normal kist vs olup olmamasından değil
Bende kahvemsi akinti oluyur borazda pembe kasiklarimda ağrıyor çok endişe ediyorum nedense korkuyorum..adetime henuz 10 gun var ama 3 4 gün olar akıntım olmaya başladi((Soğan kürü adet sökücü özelliği olduğu için lekelenme de kanama da normal kist vs olup olmamasından değil
Bunu hem doktor söyledi hemde saraçoğlundan dünledimSoğan kürü aktif kanamaya neden olmaz. He belki adet zamanıdır zaten sökülmeye çalışıyordur vücut onu hızlandırabilir. Ama temiz olunan günlerde kanama olmaz.
Aynen. Ben saraçoğluyla bizzat konuştum. Soğan kürünü de doktor tavsiyesi ile yaptım. Hatta kürün sonlarına doğru keskin kasık ağrılarım oldu doktor da Saraçoğlu da normal olmadığını söylemişti. Doğru da çıktı. Sistitim vardı onu yeniyormuşum.Bunu hem doktor söyledi hemde saraçoğlundan dünledim
Ne güzel..bende 7 8 ci gün oldu korktum ama 10 cu günü adet oldum yani bugun adetime henüz 10 gun sure varken temizlendim)))sendede belki öyledirBugün soğan kürü 12. Günüm ve az biraz kahverengi akıntım olmuş.
Bu ay yapim dedim, 11 gün var bat a, şaşırdım görünce :) bakalım sürecek mi yoksa kesilecek mi :)Ne güzel..bende 7 8 ci gün oldu korktum ama 10 cu günü adet oldum yani bugun adetime henüz 10 gun sure varken temizlendim)))sendede belki öyledir
Adet kadar yoğun mu geldi sizin ?Ne güzel..bende 7 8 ci gün oldu korktum ama 10 cu günü adet oldum yani bugun adetime henüz 10 gun sure varken temizlendim)))sendede belki öyledir
Evet şuan adet görüyorumAdet kadar yoğun mu geldi sizin ?
E
Evet şuan adet görüyorum
Ben 12 gun içtim braktım çünki adetime 10 gun kala adet oldum..hatda adetimden 3 gün kahve akıntım oldu..Bugün soğan kürüm son günü, o gün gördüğüm az miktar kahverengiden başka akıntım olmadı benim.