Soğan kürü ile hamileyim :)

Bebeği olacakları tebrik ediyorum kızlar inşaallahhh sağlıkla kucağınıza alın rabbim kimseyi böyle sınamasın ben dermoid kist ameliyatı oldum sağ yumurtalıkta ve sonra başka doktora gittiğimde kistin çok büyükmüş ve çok az yumurtalığın kalmış pek bişe bekleme dedi diğer yumurtalığımda da kist varmış bu ay soğan kürüne başlayacam kistler erisin diye ama 2 ay üst üste yapmayı planlıyordum zararlı demişler biz ilişkiyi de tam ayarlayamıyoruz ki eşim yoğun çalışıyo ben de öyle bu ay deneyecem bakalım umudum az

Kuzum o zaman söyle yap.. soğan kurune kesin basla.
Adetten bir kaç gün sonra doktora git ve yumurtanin ne zaman catlayacagini ögren catlayacagi gun ve oncesi bi kac gunu degerlendir.
Her gün yapmana gerekte kalmaz boylece
Rabbim insallah güzel haberi almani nasip ederi.. hic canini sıkma bana da sol yumurtaligin ezilmis olursa sağdan olur onda da tutunmaz enfeksiyondan demisti
Allahima sukur sogan kuru tertemiz yapti

Solda da kist varmış soğan kürü belki eritir kistleri dermoid kist ameliyatında bayağı tahrip olmuş doktor umudunu kes ordan dedi ve ben evlenmeden önce o kadar çok gittim ki doktora evlendikten snra da gittim kimse bana dermoid kistten bahsetmedi düşün 8 cm olmuş çok umutsuzum ya günlerce ağdım sağlıklı yumurtalığımı da kaybettim diye vardır bir hikmeti inşallah rabbim tez vakitte verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…