- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Bende soğan kürü sayesinde tüm iltihabım gitti ve hemen hamile kaldım şükür gerçekten işe yarıyor.bebek isteyen karsilastigim herkese öneriyorum
Kesinlikle iltihabın su gibi aktığını görüyordum resmen ( mideniz bulanmasn) ama gerçekten hemen fark ediliyorTebrik ederim Resmen Allahn mucizesi gibi :) enfeksiyon sorunu olanların bence kesin denemesi lazım
Sağolun teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnTebrik ederim Resmen Allahn mucizesi gibi :) enfeksiyon sorunu olanların bence kesin denemesi lazım
Hatırlıyorum seni, çokk sevindim cnm yaaa valla. Gözün aydın olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
15 Şubat'sa geç kaldınız galiba bu ay bir sonraki aya deneyin bence polikistik overa bire bir diyor zaten Saraçoğlu. Ben soğan kurune başladıktan 2-3 gün sonra iltihap akmıştı sonrasında 3-5 gün içinde yumurtlama oluşuyor galiba hemen o ay kalmstim ben şükür.. ilkim düşük olmuştu bir an önce olsun istiyordum rabbim nasip etti şükür.. sana da nasupy etsin inşallah hemenAllah sağlıkla almayı nasip etsin bende pco luyum 1 seneye yakın deniyoruz olmuyor soğan kürü deneyeceğim ama aklıma takılan iki şey var
Son adet bitişi 15 şubat şimdi başlasam olurmu
Küre başladığımızda önce iltihap atıp ardından hemen sağlıklı bi şekilde yumurta mı oluşuyo
Allah sağlıkla almayı nasip etsin bende pco luyum 1 seneye yakın deniyoruz olmuyor soğan kürü deneyeceğim ama aklıma takılan iki şey var
Son adet bitişi 15 şubat şimdi başlasam olurmu
Küre başladığımızda önce iltihap atıp ardından hemen sağlıklı bi şekilde yumurta mı oluşuyo
Sağ sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Çok sevindim canim, inşallah son olur enfeksiyonun ve mutlu sağlıklı bir hamilelik dönemin olur.
15 Şubat'sa geç kaldınız galiba bu ay bir sonraki aya deneyin bence polikistik overa bire bir diyor zaten Saraçoğlu. Ben soğan kurune başladıktan 2-3 gün sonra iltihap akmıştı sonrasında 3-5 gün içinde yumurtlama oluşuyor galiba hemen o ay kalmstim ben şükür.. ilkim düşük olmuştu bir an önce olsun istiyordum rabbim nasip etti şükür.. sana da nasupy etsin inşallah hemen
Teşekkür ederim çok net olduBen şu şekilde yaptım adetim 5 gün sürüyor 7.günü basladim tam 15 gün sabırla içtim.
Yani adetimin 21. günü kür bitmiş oldu.
Ama benim 14. günüm yumurtam çatlatı..
Yani bebeğin tutunma evresine kadar kür bitiyor..
Saraçoglu pkoluların kesinlikle kullanmasını öneriyor ama bu kür sık sık kullanılmaz 6 ayda bir o yüzden bence adet olmayı bekle istersen
Allahmm insallah guzel sonuclar almayi nasip eder
Teşekkür ederim çok net olduibiallah önünüzdeki aya olur çok duydum ama hiç bu kadar üstüne düşmemiştim bu ay ipler koptu deneyeceğim ilk adetimden sonra inşallah gerek kalmaz ama
Herhangi bi ilaç kullanmadım daha şimdiye kadar akışına bırakmıştım bu ay değişik bir şey oldu yatıp kalkıp aklımda napsam diyeInsallah gerek kalmaz.. hiç üzme kendini o kadar çok pkolu olup hamile kalan var ki.. bu ay olmazsa bir sonraki aylar var her zaman umudumuzu yüksek tutuyoruz.
Çok zorlu bi yol en iyi anlayanlardanım ama yolun sonunda o haberi alınca yaşadığın herseyi unutuyorsun.
O yüzden elimizden ne gelirse pes etmek yok mutlaka senin de güzel haberlerini alacağız insallah
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım inşDişi açık kırmızı içi beyaz soğanı soyup ikiye bölüyosn bir buçuk bardağı su ile beş dk kaynatiyosn.. adetin 7inci günü içmeye başlıyorsun. Sabah akşam aç karnına ,iliktan biraz daha sıcak olacak şekilde olacak . 15 gün boyunca içiyosn. Ben 13gun içtim karnımda ağrı oldu bıraktım.meger hamile kalmışım o ay hemen çok şükür
Meyveliturta19 ben gecen ay basladim kure adeetim 6 gun falan surdu 8. Gun basladim. Ama bu ay hamile kalamadim pcos var ve tam zamaninda adet oldum saskjnlikla. Cunku hic duzenli olmuyordu. Sence diger ay hamile kalma imkanim olur mu yoksa kuru birakayim mi
2. Ay mi kaliniyor ama bende pcos var bu ay yumurtlama olmazsa yine kalamam.Bir sonraki ay deneme eğer 15 gün yaptıysan düzenli olarak çünkü 2 ay üst üste yapmak zararlı.. var tabi insallah kalırsın hatta ben bir sonraki ay kalirim dise dusunuyordum arkadasim oyle kalmıstı cünkü
Sabah aç karnına mi okudumlarim yazida öglen yemeginden 15 dak once yazıyor
2. Ay mi kaliniyor ama bende pcos var bu ay yumurtlama olmazsa yine kalamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?