Soğan kürü ile hamileyim :)

Hatırlıyorum seni, çokk sevindim cnm yaaa valla. Gözün aydın olsun. Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Sağ sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Çok sevindim canim, inşallah son olur enfeksiyonun ve mutlu sağlıklı bir hamilelik dönemin olur.

Allah sağlıkla almayı nasip etsin bende pco luyum 1 seneye yakın deniyoruz olmuyor soğan kürü deneyeceğim ama aklıma takılan iki şey var
Son adet bitişi 15 şubat şimdi başlasam olurmu
Küre başladığımızda önce iltihap atıp ardından hemen sağlıklı bi şekilde yumurta mı oluşuyo

15 Şubat'sa geç kaldınız galiba bu ay bir sonraki aya deneyin bence polikistik overa bire bir diyor zaten Saraçoğlu. Ben soğan kurune başladıktan 2-3 gün sonra iltihap akmıştı sonrasında 3-5 gün içinde yumurtlama oluşuyor galiba hemen o ay kalmstim ben şükür.. ilkim düşük olmuştu bir an önce olsun istiyordum rabbim nasip etti şükür.. sana da nasupy etsin inşallah hemen

Ben şu şekilde yaptım adetim 5 gün sürüyor 7.günü basladim tam 15 gün sabırla içtim.
Yani adetimin 21. günü kür bitmiş oldu.
Ama benim 14. günüm yumurtam çatlatı..
Yani bebeğin tutunma evresine kadar kür bitiyor..

Saraçoglu pkoluların kesinlikle kullanmasını öneriyor ama bu kür sık sık kullanılmaz 6 ayda bir o yüzden bence adet olmayı bekle istersen
Allahmm insallah guzel sonuclar almayi nasip eder

Sağ sağlıklı kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Çok sevindim canim, inşallah son olur enfeksiyonun ve mutlu sağlıklı bir hamilelik dönemin olur.

Aminn çokk tesekkur ederimm ❤ Henuz keseyi goremedigim icin icimde bir korku var ama insallah sonu güzel olur sagolasin

Teşekkür ederim çok net oldu ibiallah önünüzdeki aya olur çok duydum ama hiç bu kadar üstüne düşmemiştim bu ay ipler koptu deneyeceğim ilk adetimden sonra inşallah gerek kalmaz ama

Teşekkür ederim çok net oldu ibiallah önünüzdeki aya olur çok duydum ama hiç bu kadar üstüne düşmemiştim bu ay ipler koptu deneyeceğim ilk adetimden sonra inşallah gerek kalmaz ama

Insallah gerek kalmaz.. hiç üzme kendini o kadar çok pkolu olup hamile kalan var ki.. bu ay olmazsa bir sonraki aylar var her zaman umudumuzu yüksek tutuyoruz.
Çok zorlu bi yol en iyi anlayanlardanım ama yolun sonunda o haberi alınca yaşadığın herseyi unutuyorsun.
O yüzden elimizden ne gelirse pes etmek yok mutlaka senin de güzel haberlerini alacağız insallah

Herhangi bi ilaç kullanmadım daha şimdiye kadar akışına bırakmıştım bu ay değişik bir şey oldu yatıp kalkıp aklımda napsam diye

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım inş

Meyveliturta19 ben gecen ay basladim kure adeetim 6 gun falan surdu 8. Gun basladim. Ama bu ay hamile kalamadim pcos var ve tam zamaninda adet oldum saskjnlikla. Cunku hic duzenli olmuyordu. Sence diger ay hamile kalma imkanim olur mu yoksa kuru birakayim mi

Bir sonraki ay deneme eğer 15 gün yaptıysan düzenli olarak çünkü 2 ay üst üste yapmak zararlı.. var tabi insallah kalırsın hatta ben bir sonraki ay kalirim dise dusunuyordum arkadasim oyle kalmıstı cünkü

Sabah aç karnına mi okudumlarim yazida öglen yemeginden 15 dak once yazıyor

Sabah aç karnına içiyorsun ben bazen öglen 1 de falan da içtiğim oluyordu aç karnına..
Akşam yemeğini 6-7 gibi yerim o yüzden gece 12 gibi aç hissettiğim anda yapıp yatıyordum.

Amaç midenin aç olması ve günde iki kez bir sabah bir akşam olması. Saatleri kendi düzenine göre ayarlarsın.

Soğan kürünü yapıp 15 dk sonra yemeğini yersen daha iyi .. ama ben bazen dayanamayıyordum açlığıda sabahları yapar yapmaz arkasından kahvaltımı yapıyordum. Ama beklersen daha etkili olur mide boş kalsın biraz

2. Ay mi kaliniyor ama bende pcos var bu ay yumurtlama olmazsa yine kalamam.

Kesin kalınıyor diyemem.. arkadaşım denedi 2.ayında kaldı ben denedim o ay kaldım. Rabbim ne zaman nasip ederse .. bana soğan kürü vesile oldu.
Saraçoğlu diyorki soğan kürü üst üste yapmak zararlı 6 ayda bir yapmak gerekiyormuş.
Bence senin bu ay düzene soktu bir sonraki ayıda etkiler kür..
Sana tavsiyem ateş ölçme yöntemi var orada ovünü takip edebilirsin ve o günü değerlendirebilirsin.
Ne zaman yumurtladığını ne zaman çatladığını bilmek ve o günleri, öncesini değerlendirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…