- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Oncelikle rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin canim benim nekadarlik evlisin ne kadar zamandir ugrasiyordun
Hayirli olsun canim ilk galibaAmin çok teşekkür ederim2 buçuk senelik evliyim 1 seneden fazladır deniyoruz
Hayirli olsun canim ilk galiba
Eğer olursa ilk çocuğum olacak inşallah
ates olcme nasil anlaatabilir mmisinizKızlar merhaba,
Beni bir çocuğunuz biliyorsunu çocuk diye yatıp kalkıyordum.. psikolojim alt üst olmuştu bir türlü hamile kalamıyordum.
Her ay adet günü evde cenaze havası oluyordu sürekli ağlıyordum.
Değerlendirme yapmaktan cinsel hayatımız görev haline gelmişti.. hatta kocamdan soğuma derecesine gelmiştim.
Yumurtlama günleri misafir gelmesin, eş ile arayı iyi tutma çabaları falan derken hiç bir zaman anne olamayacağım düşüncesine kapılmıştım.
Sonra doktora gittim ve doktorum bana kronik enfeksiyon olduğumu sol yumurtalığım enfeksiyondan ezildiğini. Olursa bebek sağdan olacağını ama çok dikkat etmem gerektiğini en ufak soğukta tekrarlayacağını ve bebeğin tutunamayacağını söyledi.
Daha çok yıkıldım.. Çünkü ilaç, iğne , fitil ne varsa kullandım fakat geçmiyor bu illet!
Yine doktorun verdiği ilaçları kullandım fakat o ay akıntım gecmedi ve ben yine adet oldum.
Sonra dedim soğan kürünü deneyim.. adetim bitti 7.gün soğan kürünü denedim 15 gün boyunca.. 16. 17. 18. günlerde elma sirkesi içtim akşamlari tok karnina arkasindan bol su ile..
Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Öncelikle Rabbim yeterki ol desin.. tedbir bizden takdir Allahtan! Ama enfeksiyon sorunu olanlara şiddetle soğan kürünü öneririm.
Aslında keseyi ve bebeğimi gördükten sonra konu açmayı düşünüyordum... Ama çok soran arkadaslarim oldu.. zamaninda bir suru bu konuda konu aramis biri olarak bu yasadiklarimi paylasmayı görev oldu.
Sakın pes etmeyin.. umudunuz kaybetmeyin. Elinizden ne gelirse mutlaka yapın.
İnsallah hepinizin güzel haberlerini alırız burada ❤ Hepinize bol bol dua ediyorum..
Sizlerde bana dua edin ❤
Kızlar bu arada ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama dönemini takip ettim.
ates olcme nasil anlaatabilir mmisiniz
Bende soğan kürü sayesinde tüm iltihabım gitti ve hemen hamile kaldım şükür gerçekten işe yarıyor.bebek isteyen karsilastigim herkese öneriyorumKızlar merhaba,
Beni bir çocuğunuz biliyorsunu çocuk diye yatıp kalkıyordum.. psikolojim alt üst olmuştu bir türlü hamile kalamıyordum.
Her ay adet günü evde cenaze havası oluyordu sürekli ağlıyordum.
Değerlendirme yapmaktan cinsel hayatımız görev haline gelmişti.. hatta kocamdan soğuma derecesine gelmiştim.
Yumurtlama günleri misafir gelmesin, eş ile arayı iyi tutma çabaları falan derken hiç bir zaman anne olamayacağım düşüncesine kapılmıştım.
Sonra doktora gittim ve doktorum bana kronik enfeksiyon olduğumu sol yumurtalığım enfeksiyondan ezildiğini. Olursa bebek sağdan olacağını ama çok dikkat etmem gerektiğini en ufak soğukta tekrarlayacağını ve bebeğin tutunamayacağını söyledi.
Daha çok yıkıldım.. Çünkü ilaç, iğne , fitil ne varsa kullandım fakat geçmiyor bu illet!
Yine doktorun verdiği ilaçları kullandım fakat o ay akıntım gecmedi ve ben yine adet oldum.
Sonra dedim soğan kürünü deneyim.. adetim bitti 7.gün soğan kürünü denedim 15 gün boyunca.. 16. 17. 18. günlerde elma sirkesi içtim akşamlari tok karnina arkasindan bol su ile..
Ve bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Öncelikle Rabbim yeterki ol desin.. tedbir bizden takdir Allahtan! Ama enfeksiyon sorunu olanlara şiddetle soğan kürünü öneririm.
Aslında keseyi ve bebeğimi gördükten sonra konu açmayı düşünüyordum... Ama çok soran arkadaslarim oldu.. zamaninda bir suru bu konuda konu aramis biri olarak bu yasadiklarimi paylasmayı görev oldu.
Sakın pes etmeyin.. umudunuz kaybetmeyin. Elinizden ne gelirse mutlaka yapın.
İnsallah hepinizin güzel haberlerini alırız burada ❤ Hepinize bol bol dua ediyorum..
Sizlerde bana dua edin ❤
Kızlar bu arada ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama dönemini takip ettim.
tsklerAteş Ölçme Yöntemi
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar; Ateş ölçme yöntemini uygulamak için; * Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte, * Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde * Dijital bir derece ile * Dil altından * Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz *...www.kadinlarkulubu.com
Bu linke tıklayın ilk sayfada detaylı olarak anlatıyor.. hatta okunuyu takip edin takıldığın yerde kızlar yardımcı oluyor
Ilk sayfada hamile kalmaya çalışan ve hamilelerin örnek tabloları da var onlarıda inceleyebilirsin
Canım soğan kürünü tarif edermisn sana zahmet kabuklarını soymadan mı kaynar suya atıcazBende soğan kürü sayesinde tüm iltihabım gitti ve hemen hamile kaldım şükür gerçekten işe yarıyor.bebek isteyen karsilastigim herkese öneriyorum
Dişi açık kırmızı içi beyaz soğanı soyup ikiye bölüyosn bir buçuk bardağı su ile beş dk kaynatiyosn.. adetin 7inci günü içmeye başlıyorsun. Sabah akşam aç karnına ,iliktan biraz daha sıcak olacak şekilde olacak . 15 gün boyunca içiyosn. Ben 13gun içtim karnımda ağrı oldu bıraktım.meger hamile kalmışım o ay hemen çok şükürCanım soğan kürünü tarif edermisn sana zahmet kabuklarını soymadan mı kaynar suya atıcaz
Hayırlı olsun canm. Bende heveslendim içeyim dedim yapamadım malesef tadı çok kötü
Canım soğan kürünü ta
Aynen burnunu kapatıp kafaya dikince içiyosn sonra alisiyosn zatenBende ilk ictigimde böğüre böğüre içtim.. sonra burnuma mandal koydum ve koku almayınca çok rahat içtim 2-3 gunden sonra alisiyorsun bir de bu şekilde dene istersen
Evet iyi fikir deneyeyim canım saolBende ilk ictigimde böğüre böğüre içtim.. sonra burnuma mandal koydum ve koku almayınca çok rahat içtim 2-3 gunden sonra alisiyorsun bir de bu şekilde dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?