• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü ile hamile kalmak doğru mu ?

sanırım soğan kürünü adetten sonra aralıksız olarak öğlen ve aksam olmak üzere 10 gün içiyosun kist falan varsa temizliyormus

soğan kürü hamile kalmak için değil kistlerin yok olması ve temizlenmesi için kullanılan bir kürdür

bugün bi programda ender saraç hamile kalmak isteyenlere çinmelekotu, civanpreçemi, anason ve adaçayını kaynamış suda 2-3 dk demleyip içsinler diye bir tavsiyede bulundu,östrojen hormonunu arttırıyormuş, denemek isteyen olur belki, ben bu ay adaçayı içtiğim için şu anda denemek istemedim

Son düzenleme:
merhaba kızlar, bende internetten yaptığım araştırmaya göre soğan kürünü yapan çok bayan var ve çoğu olumlu şeyler yazmışlar. 1 hafta sonra bende başlayacağım. inş. bende olumlu gelişmelerimi yazarım size.

merhaba kizlar ya bu sogan kuru tam nezaman olarak kulaniyorlar kac gun felan ve arindan incir kuru uygulaniyormus bilgi verirmisiniz bende denemek istiyorum ama hangi gunlerde kulanilcagini bilmedim icin
simdiden tsk ederim

merhaba kizlar ya bu sogan kuru tam nezaman olarak kulaniyorlar kac gun felan ve arindan incir kuru uygulaniyormus bilgi verirmisiniz bende denemek istiyorum ama hangi gunlerde kulanilcagini bilmedim icin
simdiden tsk ederim

adet bıtımınden sonrakı 7.günde baslanıyor sabah ve aksam (taze hazırlanmak sartıyla) ac karnına ıcılıyor.15 gün devam edıp bırakııyosun ilk kürü.2. küre diğer adet tarihinden 10 gün önce baslıyosun 10 gün uygulayıp bırakıyosun. 3.kürde aynı sekılde toplamda 3 kür uygulanıyor sogan sonra ıncıre gecılıyor dıye bılıyorm ben soganda 5.günümdeyim

merhaba ben yeni üyeyim konuyu gördüm cevap vermeden geçmeyeyim dedim ben bundan 3 yıl önce diğer arkadaşların dediği gibi 15 gün boyunca içtim önce kaynatıp yapacaksın dediler öyle içtim daha sonra 24 saat kavanozda bekletip içeceksin dediler öylede içtim hamilelik için bişe diyemem ben bekarım :) ama kistim vardı onun için içmiştim bende işe yaramadı

Dün akşam arkadaşım aradı beni rahminde fazlasıyla kisti vardı kendisine patates çuvalı oldum diye benzetme yapıyordu.4 senedir korunmuyordu ne kürler denedi soğan kürü karıştırılan macunlar bilimum şeyler.Şubat ayında tüp bebeğe başlayacaktı hatta ilk aşısınıda olmuştu bu arada birisi ona hayıt otunu tavsiye etmiş bi dene bakalım bi zararıda yokmuş demiş,reglisi başladıktan sonra başlamış bu hayıt otunu içmeye ve o ay hamile kalmış şuan hamile.Dün akşam beni arayıp bu mutlu haberi verince çok sevindim sanki kendim hamile kalmışım gibi.Bu ay regl olursam(ki umarım olmam)bende başlayacağım bu hayıt otuna...

arkadasim hayit tohumi nasil kullanmis burda bizimle paylasirmisin lutfen.

pardon arkadaşlar yeni gördüm kusura bakmayın hemmen paylaşıyorum nasıl yapıldığını

1 su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt otunu 5 dakika demleyip içmiş günde 2 defa ve tok karnına

ama bu çay reg olduğunuz günden başlanıyormuş içmeye ve 1 ay süreyle içiliyormuş

inşallah bizlerede şifa olur canlarım bu ay reg olursam(ki inşallah olmam)bende başlayacağım

Back