• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ile hamile kalıcakmıyım gelin beraber deneyelim✨

terapique

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2024
382
74
13
30
Merhaba hanımlar, 2,5 yıllık evliyim.
Adetim çokça düzensiz. Çok doktora gittim bir sonuç elde edemedim.
bir bucuk ay sonra rahim flimi çektiricem.

Çekinmeden önce soğan kürü yapmak istedim
Hamile kalanları çok okudum bu sitede.
benim gibi hamile kalmakta zorluk çeken arkadaşlarım gelin birlikte soğan kürüne başlayalım bakalım nasıl sonuçlanıcak.
Ben yarın başlıyorum✨✨

benim gibi hamile kalmakta zorluk çeken arkadaşlarım gelin birlikte soğan kürüne başlayalım bakalım nasıl sonuçlanıcak.
Ben yarın başlıyorum✨✨
Merhaba , hangi tedavileri uygulayıp sonuç alamadınız ? Koyulan bir teşhis varmı acaba ? Soğan kürü ben denemiştim oda bende hiç bir etki oluşturmadı açıkçası. Doktor tedavisi ile gebe kaldım .

Ben yarın başlıyorum✨✨
Mən də 2.5 ildir evliyəm. Adətim düzənli saat kimi. Ovulyasiya normal hamilə qalmıram. 1dəfə inkişafdan qalma hapla düşük yaptım. 3gündür soğan suyu içmeye başladım.

Ben yarın başlıyorum✨✨
Soğan kürü 6ayda bir yapılmalı. Mayıs'ta başladız sonuç ne???

Sonuç ne? Ben de 4gündür içiyorum. 2.5 yıldır 1defa hamiləlik keçdi inkişafdan kalbi durdu.
Baska da kalamıyorum

Bu ay denedim soğan kürünü. Dün adetimin başlaması gerekiyordu başlamadı 1 günlük gecikme var. Adetten 2-3 gün önce ve adet günü karın ağrım oldu ama adetim başlamadı. Yine de çok heveslenmiyorum çünkü hamilelik olmamasına rağmen soğan kürü birkaç günlük gecikmeye neden olabiliyomuş.

Merhaba
Sogan kürüne başlayamadım hâlâ.
Rahim emarı hsg çektirdim bu hafta
Tedavi görüyorum yaklaşık bir senedir devlet hastanesinde araştırma yapıldı
Kan tahlilleri smear testi erkekten alınan sperm testi ve rahim flimi hsg tüm tahlilleri tamamladım. Hiç birinde bir problem yok. Bende adet düzensizliği genç kızlıgımdan beridir var. Sonuç doktor yumurta bozuklulugu oldugunu söyledi tedaviye başlayacağım.

Soğan kürü işe yaramadı bende. Hsg çektirdim tüpler açık sorun yok. Ama 2.5 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim. Nisan ayında muayene olduğumda kist yoktu temmuz ayında kist görüldü. Kist engel değil gebeliğe deniliyor ama bakalım nolucak

Soğan kürü işe yaramadı bende. Hsg çektirdim tüpler açık sorun yok. Ama 2.5 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim. Nisan ayında muayene olduğumda kist yoktu temmuz ayında kist görüldü. Kist engel değil gebeliğe deniliyor ama bakalım nolucak

Canım bende aynı durumdayım benim de yeni oluştu kistim
Gebelik istiyorum kür falan denemiyorum bu ay bi şoka girdim
Çikolata kistiyle gebelik okur dedi doktor merakla bekliyorum bir kaybım var

Kürü nasıl denediniz kaç gün acaba?

Back
X