Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet bitiminin 7.günü başlaman gerekiyor. 15 gün boyuncaKızlar merhaba....ben soğan kürüne başlıycam bu ay nasıl yapıyorum ne zaman yapıyorum bılgım yok...bugun adetım bıtelı 6 gun oldu...7.gun basla falan dıyolar ama ıyce bılgılenmek ıstıyorum yardım edermısınız...
soğan kürü'nün yapılışı
iki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız.
Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız.
ılıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir.
Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
teşekkur ederım canım...pekı gün olarak bır bılgın var mı?ne zaman baslamalıyım sence...hamılelık ıcın baslayıp da etkısını goren cok varmıs dogru mu
adet bitiminin 7.günü başlaman gerekiyor. 15 gün boyunca[/QUOTE
ADETIM BITTIKTEN SONRA 7.GUN MU YOKSA ADETIMIN GELDIGI GUN DEN ITIBAREN YEDI GUN MU SAYICAM....EGER IKINCI DEDIGIM GIBI OLUCAKSA YARIN BASLAMAM LAZIM BENIM YARIN 7.GUN BASLADIGINDAN BU YANA...VE BEN OLE OLUYO DIYE BILIYORUM
adet bitiminin 7.günü başlaman gerekiyor. 15 gün boyunca[/QUOTE
ADETIM BITTIKTEN SONRA 7.GUN MU YOKSA ADETIMIN GELDIGI GUN DEN ITIBAREN YEDI GUN MU SAYICAM....EGER IKINCI DEDIGIM GIBI OLUCAKSA YARIN BASLAMAM LAZIM BENIM YARIN 7.GUN BASLADIGINDAN BU YANA...VE BEN OLE OLUYO DIYE BILIYORUM
İbrahim Saraçoğlu adet bitiminden 3 gün sonra diyor.
Adetim biteli 3 gün oldu bugün başlıyorum ben de. Şuan kaynıyor soğan suyum...
Ben de yarın baslıyayım o zaman..adetım 28 martta geldı...bıtelı de ıkı gun falan oluyo...ama ıs yerınde bunu taze taze yapmam ımkansız nerdeyse...aksamları ıçsem sadece vaya hem aksam hem sabah aç karnına olmaz mı![]()
kahvaltıdan 15 dk önce ve akşam yemeğinden 15 dk önce içebilirsin.
Saraçoğlu da zaten duruma göre ya sabah akşam ya da öğlen akşam için diyor.
Ama sabah midem almaz benim zaten nasıl içicem bilmiyorum :)
çok mu kötü tadı ya![]()
Şimdi içmeye çalıştım ama bardağın yarısını döktüm yok içemem ben bunu
Adet söktürücü başka şeyler bulmam lazım![]()
valla bılmıyorum ama ben bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum kı sende ıstıyosundur emınım...ınsallah ıcebılırım burnumu tıkayıp içerım heralde...aksam başlıcam ınsallah
Ben de bugün başladım soğan kürüne. Ben de çok korkuyordum ya içemezsem diye ama korktuğum gibi olmadı çok şükür. Burnumu kapattım üç dikişte içtim. İnşallah faydası olur.
adet bitiminin 7.günü başlaman gerekiyor. 15 gün boyunca
çok mu kötü tadı ya![]()