- 1 Eylül 2023
- 2.088
- 545
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Kizlar merhaba iyi geceler İbrahim saracoglunun söylemiş olduğu soğan kürünü deneyip hamile kalan var mı acaba ? Şimdiden vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben bu kürü denedim ama adet olamıyorum diye denemiştim. Hamile kaldığım ay dolu dolu maydanoz sapı yemiştim kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim.Deneyen yok mu kızlar?
Hamile kaldığınız ay soğan kürü denediginiz ay miydi peki,çok sevindim hamile kaldığınızaMerhaba ben bu kürü denedim ama adet olamıyorum diye denemiştim. Hamile kaldığım ay dolu dolu maydanoz sapı yemiştim kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim.
Maydanoz sapı denediğim aydı :)Hamile kaldığınız ay soğan kürü denediginiz ay miydi peki,çok sevindim hamile kaldığınıza
O nasıl yapılıyor pekiMaydanoz sapı denediğim aydı :)
Süper bende denemek istiyorum bakalım ne olcakBen kistim olduğu için deneyip sonraki ay hamile kalmıştım. Kistim de baya küçülmüştü.
Merhaba adetim normalde 5 gün sürer soğan küründen sonra 8. Gün hala kanamam var sizce normla mi?Ben kistim olduğu için deneyip sonraki ay hamile kalmıştım. Kistim de baya küçülmüştü.
Olabilir kist vs varsa attırıyor olabilirMerhaba adetim normalde 5 gün sürer soğan küründen sonra 8. Gün hala kanamam var sizce normla mi?
Ya ben çok kişi hamile kaldım diye biliyorum ben geçen yıl ilk ay hamile kalmıştım ama.bu yıl 4 aydır yapıyorum daha hamile kalamadım Allah büyük inanarak içKizlar merhaba iyi geceler İbrahim saracoglunun söylemiş olduğu soğan kürünü deneyip hamile kalan var mı acaba ? Şimdiden vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim
Pardon maydanoz sapı neye faydalıdır hanfendi hamile kisa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim demişsiniz hamile kalmak için ne faydası oluyorMerhaba ben bu kürü denedim ama adet olamıyorum diye denemiştim. Hamile kaldığım ay dolu dolu maydanoz sapı yemiştim kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim.
Bu soğan kürü kistleri vücuttan attırıp rahimi yumurtaligi temizlermiOlabilir kist vs varsa attırıyor olabilir
Benim de olmadı canım malesef nasip bakalım vakti saati var demekkiYa ben çok kişi hamile kaldım diye biliyorum ben geçen yıl ilk ay hamile kalmıştım ama.bu yıl 4 aydır yapıyorum daha hamile kalamadım Allah büyük inanarak iç
Bu soğan kürü kistleri vücuttan attırıp rahimi yumurtaligi temizlermi
Allah büyük tez vakitte bizde hamile kaliriz inşallahBenim de olmadı canım malesef nasip bakalım vakti saati var demekki
Tmm inşallah Allah razı olsunEvet evet birebir izle videosunu saracoglunun
Teşekkür ederimTmm inşallah Allah razı olsun
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah büyük tez vakitte bizde hamile kaliriz inşallah