• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürü Hamilelikte Zararlımıdır?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Gebelikte hamilelik döneminde soğan kürü kullanılabilirmi gebeliğe soğan kürünün herhangi bir zararı varmı aşağıdaki yazımızda merak edilen bu sorulaırn cevaplarını bulabilirsiniz.

Hamile kadınların soğan kürü içmesi nedneli doğru olur açıkçası ben emin değilim bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama bulamadım yinede bu gibi bir durum varsa kendi sağlığınızın yanı sıra bebeğinizin sağlığınıda düşünmeniz gerekiyor bu yüzden hamileyken soğan kürü kullanmamanızda yarar olduğunu düşünüyorum nacizene benim fikrim bu;

Emziren kadınlara Soğan suyunun hiçbir zararı yoktur. Ancak soğan suyunun anne sütünde bazen koku yapabilme özelliği olabilmektedir. Bu nedenle soğan suyu ile zayıflama sağlayacak kişilerin soğan suyunu emzirmeden hemen sonra içmelerinde ve üzerine bol su tüketmelerinde fayda olacaktır.Ayrıca oğan Suyunun İdrar söktürücü etkisi nedeniyle zayıflamaya yardımcı olan soğan suyunun çorba şeklinde tüketilmesi daha sağlıklıdır.

Back