soğan kürü doğru uygulanışı

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
bayanlar bu kürü bazılarınız ya çok kullanıo vekötü sonuçlar elde edior mesela adet düzensizliğioluo .. uygulama nedenleri işte çocuk issteyenler özellikle over kistiolanlar çikola kistine çok ii geliomuş geçen tv de saraçoğlu söledi . adet bittikten 2 .ğünü herğün 2 bardak 15 gün kullanılcak fazla değil.. kist için içen kisti kayboluomuş amaaaaaaaaa tekrarlamaması içinde 1ay aradan sonra tekrar adet bitiminin 2ci günü başlanılıp 15 gün günde 2 bardak . sonra civan perçemigene 15 gün 2 şerli içiosunuz

Benim 3, 5cmlik kistim war uc gündür gun içinde iki bardak içiyorum normal yemeklik soğanı kaynatip içiyorum yanlış mi yapıyorum acaba

Ya kızlar bu hangi tü soğan olucak mor mu sarı soğan mı_???

Ya kızlar bu hangi tü soğan olucak mor mu sarı soğan mı_???

Benim bildiğim sarı soğan da mor soğanda yemeğe kullanılıo ama siz hangisini kastediyorsunuz anlamıyorum

Baştan beri bunu soruyorum zaten tatlım sağol

Kizlar klomen kullanırken sogan kuru yapilir mi.bilen ve ya yapan varmi
ayyyyyyyyyy kızzz tam üstüne bastın çekayağını bende adet olamadm olsam 2 ay takip yaptırıcam artık klomen mi vericek serephone mi bilmem . soğan kürünüde kullanmak istiorum acaba diorum olurmu die ama 15gün kullanılcağı için bişi olcağını sanamam en azından çocuk olmadığı sürece yani çatlatma iğnesi vurulanaakadarbence içebiliriz ama araştrmak lazım bu soru aklıma geldi ama unuttum dedm bi soru vardı ama unuttum ha yaşa :):)::):):):):

Cnm ben kadin dogum hemsiresiyim.haftaya kendi doktorumuz gelecek.ben ona takipli degilim ama soracagim ona da.cevap alinca burda paylasirim.

Cnm ben kadin dogum hemsiresiyim.haftaya kendi doktorumuz gelecek.ben ona takipli degilim ama soracagim ona da.cevap alinca burda paylasirim.
doktorlar karşı ama bu tür şeylere bazılarıda onaylıo tabi bu mucizei sor bakalım vallahi çok ii olur bizim için saol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…