Sogan kuru deneyenler !

Eylemeymen

Ben tek, onlar hepsi _!
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
67
27
3
31
Selam kizlar... uzun zamandir burada sorunlarimi paylayip bi nebze olsun teselli olmak icin uye olmayi dusunuyordum bugunlere nasipmis.Hemen hemen herkezin hayalidir belli bir yasa geldikten sonra evlenip bir yuva kurmak, bende adimimi attim bu konuda sukur dunyalar kadar cok sevdigim bi esim var.O bana ben ona yetiyoruz elbette ama insan birde bu evliligi bi minikle taclandirmak istiyor ve zannediyorki evlendiginde hemen olacak hop bi sene sonra kucaginda olcak :) olmuyor kizlar bende bu konuda muzdaribim 11.aya giriyoruz ama hala bisey yok git gide uzuntum cogalio simdi bi umut sogan kurunu duydum cok heveslendim kullananlar ve ozellikle sonuc alanlar paylasirsa bana ve benim gibi olanlara cok buyuk destek olcak simdiden tesekkurler.

hikayen benimle aynı :) bende onuncu aydayım evliliğimde..soğan suyu içtim geçen ay gebe kaldım ama bir aylık düşükle sonuçlandı ama rahatsızlığını yazmamışsın sıkıntı varmı kocanda yada sende? doktora gittinmi hiç?

Benim arkadaşım kullandı kist oluştu. Yanlış bilmiyorsam soğan kürü adeti düzenli olmayana öneriliyor pco hastası mesela

Kesinlikle dene sirf gebe kalmak icinde degil varya muhtesem bisey sogan suyu icini temizliyo kist varsa gidiyor iltihap vs gidiyor adet düzensizligi varsa düzene giriyo. Ben ilk yaptigimda düzensizdim resmen bi kac aya bir adet oluyodum ve o günden beri 27.günümü sasmaz.. Ikinci yaptigimda yaklasik 10-11ay sonra denedim gene ve o ay hamile kaldim malesef düsük yaptim. Ama deneyerek bisey kaybetmezsn bence yap Allah yardimcimiz olsun..

Adetim zaten basli basina bir dert cok duzensin ve zor geciyor agrilari 10 gun onceden basliyor nerdeyse

Yok hic doktora gozukmedim esim ben kadar aceleci degil daha cok erken oldugunu soyluyor tedavi gormek icin falan yani her konusmak istedigimde ayni cevabi aliyorum ERKEN :)

Ben hic muayeneye falan gitmedim canim sende ayni sekildemiydin yani belli bir sure gebe kalamadin mi ben gibi

Ben hic muayeneye falan gitmedim canim sende ayni sekildemiydin yani belli bir sure gebe kalamadin mi ben gibi
Evet kalamadim doktorada dogru duzgun gitmedim 1 yil icinde 2-3defa sadece yani sonra 2-3 ay gitmemisdm iltihap icin sogan ictim hamile kaldim tabi bunlarin hepsi vesile

Evet kalamadim doktorada dogru duzgun gitmedim 1 yil icinde 2-3defa sadece yani sonra 2-3 ay gitmemisdm iltihap icin sogan ictim hamile kaldim tabi bunlarin hepsi vesile
Insallah bu vesile banada olur ramazan sonrasi denicem insallah hemen cok zor bir durum ya hele birinin kucaginda cocuk gordugunde icim acio uzuluyorum

Konuya bayadır yazılmamış ama bende sogan kürünü denedim gecen ay ama duzensiz ictim 1 hafta falan, Pkoluyum duzensiz adet goruyorum içtiğim zamanlarda kasıklarımda ağrı ve adetimde sancılı geçiyo acaba bu iyiye mi işaret yoksa içmemelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…