Merhaba arkadaslar
Ben 7 yillik evliyim, 6 senedir cocuk icin ugrasiyoruz. Endometriose hastasiyim tüplerimde kalici sivi birakmis bu hastalik. Gebelik elde edemiyoruz cünkü tüplerden akan sivi rahimdeki embroyu öldürüyor, sperme gecit vermiyor yada gebelik olsa ilk haftalarda adet gibi akip gidiyor. Cok zor bir durum, ama ben bu bilgiye gecen ay sahip oldum halbuki 6 sene icinde 6 asilama, 8 tüp bebek hatta hepsi blastosiste giden yumurtalar elde etmistik. Malesef duyarsiz bir doktorum oldugu icin tüpteki sorunu söylemedi, geride kalan bir sürü hayal kirikligi, emek ve tabii bide giden para.
Sizlerden ricam sogan kürü denedikten sonra kac ay icinde hamile kaldiniz, ne kadar devam ettiniz ve adet döneminde ne gibi degisiklik gördünüz yani adet miktari, rengi vs. Ve sizdeki sorun ne?
Benim bu ilk adetim sogan küründen sonra ve rengi cok acik, sivi biciminde geliyor, miktarida öncekilere göre daha az.
Aranizda kullanan varsa lütfen sizde yasadiklarinizi paylasin ve bakalim kime nasil geliyormus bu sogan kürü.
Merhaba canim
Bilmiyorum bazileri cok siddetli kanamam oldu vs falan yaziyor, ben hic bir degisiklik görmedim, hala ayni adet sancisi, iste yanlizca miktari az ve cok sulu geliyor. Acaba tüpteki sivilarmi kanla akiyor o yüzdenmi bilmiyorum. Sen suan adetlimisin? Bitsin tekrar basliyacam, galiba bir sonraki adet döneminden 10 gün önce baslamam gerekiyormus. Daha erken baslasam olmazmi?[/QUOT
Ben küre başlayalı 4 gün oluyor canım 4. gün adet oldum aslında daha 10 günüm vardı bunu araştırdım dün İbrahim saraçoğlu hocanın sitesinde,erken adette olunabiliyormuş küre başlandığında.Adetin şiddeti artmıyor aslında sanırım kürden dolayı bir kanda bir çeşit sulanma oluyor onun içinde bize şiddettili gibi geliyor bu adetimin diğer adetimden farkı daha sıvı oluşu ama bir fark daha var bende sıvı kanın içinde parça parça sanki bozulmuş folikül tarzında birşeylerde geliyor .Sanırım içimizi temizliyor bu kür korkmuyorum o yüzden ..ikinci küre gelince hocanın dediğine göre 2. adetin başlama tarihinden en erken 7 en geç 10 gün sonra başlanıyormuş
Relax
Cok süper masallah o kadar tez etkisini gösteriyormu. Peki sen cocuk sahibi olmak icinmi kullandim yoksa iceriyi temizlemek amaclimi?
İkisi bir arada kullanılmıyor bir küre devam ederken ikinciyi önermiyorlar ayrıca soğan kürüne başladığında adet bile görüyor olsan 15 günü tamamlayana kadar soğan kürüne devam etmen gerekiyor aldığım bilgilere göre ...incire gelince :) inciri yemiyosun 15-16 adet inciri yarım litre kaynayan suya atıyor 20 dk kaynatıyorsun ağzı kapalı olarak,sürenin sonunda altını kapatıp ılımasını bekliyor,süzüyorsun süzdüğün suyunu 2 yada 3 e bölerek öğünlerden 15 dk önce içiyorsunYa bu incirin tadi nasil? Hayatimda hic yemedim ve sevmiyorum, tadina baktinmi diyecen bi kere baktim icindeki o taneler sayesinde nerdeyse kusuyordum. Uygulamasi aynimi?
Simdi ben 15 gün kullandim sogan kurunu, suan adet görüyorum bundan sonra sogana devammi edeyim yada inciremi geceyim? Sanirim ikisi bir arada kullaniliyormus?
Canım soğanın suyunun kokusuna tahmmül edebildinse,incir yanında hiç kalır incire başla bence ....Bizde sorundan bol birşey yok 13 yıldır bebek istiyoruz ama aşılama tüpbebek ne varsa denedik olmadı..Bende antisperm antikor var yani sperm allerjisi tiroidlerim normalden fazla çalıştığı için bağışıklık sistemim anormal derecede antikor üretiyor ben bu soğan kürünü ve incir kürünü bitirdikten sonra dereotu kürüne başlayacağım kısmetse tiroidim için ...Eşimde yıllar önce varikosel vardı ameliyat ettirdik ama sonuç değişmedi o yüzdendirki varikosel ameliyatını çocuk için umut vaad edici bulmuyorum ama erkeğin sağlığı için gerekli tabi,ben soğan kürüne başladığımda eşimede keçiboynuzu kürünü başladım sperm sayısında ne derece artış olur bilmiyorum ama yine araştırmalarıma göre sperm kalitesini keçiboynuzu sağlıyormuş.Dediğim gibi herkesin derdi çeşit çeşit benimkide böyle birşey :)Ayy denesemmi ne bu incir kurunuda fisfisfis aslinda düsünmüyorumda degil ama iste incir olunca sogana baslamak daha kolayima geldi.
Sen bebek icinmi basladin? Sizde sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?