Soğan kürü ara kanamaya faydalı mı?

ilvanlim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
85
22
48
2 ay önce hormon dengemi bozabilecek bir ilaç kullanmıştır. 2 aydır adetim normal zamanında ama az miktarda oluyordu. 2. adet bitiminden 1 hafta sonra ara kanama yaşadım ama normal adet gibi kanama miktarı oldukça fazla. önceki 2 adet miktarı az olduğu için vücudum dengelemeye çalışıyor diye düşündüm. bitkisel çözüm var mıdır? daha önce 1 kere daha ara kanamam olmuştu ama kendiliğinden durmuştu. doktorda önemli birşey değil stresden dolayıdır demişti.

soğan kürü adetli iken ara kanama için yapılabilir mi? ya da başka bildiğiniz bitkisel metod var mı?

soğan kurunu söktürücü ve ıltıhap ıcın yapıyordum işe yarıyordu,Bi arkadasın gızlıce dogunkıntrol hapı kullanıyordu hapı bırakınca vücudundan atabılmek için de yapmıştı

soğan kurunu söktürücü ve ıltıhap ıcın yapıyordum işe yarıyordu,Bi arkadasın gızlıce dogunkıntrol hapı kullanıyordu hapı bırakınca vücudundan atabılmek için de yapmıştı

o zaman kanamam artabilir de. başka ara kanama için ya da normal olmayan adet kanamaları için bildiğiniz kür vs. var mı?

malesef bilmiyorum ,doktorunuzla gorusmelısınızz ara kanamaların birbirini takıp etmesi kistin falan haberciside olabılır, hala Bi sorun yok derse doktorunuzu degıstırmeyude deneyın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…