Ben de soğan kürü yaptığımda ağrılarım oluyodu sanırım içimizi temizlediği için :))Selamlar ben 3 gündür sogan kürünü yapiyorum ve icdikden sonra kasiklarim cok agriyor normalmi bu acaba?
Bugün kanamam geldi halbuki daha 4 gün olacak bitmesineBen de soğan kürü yaptığımda ağrılarım oluyodu sanırım içimizi temizlediği için :))
Benimde öyle herhalde kistler geliyor :)Bugün kanamam geldi halbuki daha 4 gün olacak bitmesine
Sogan küründenmk bilmiom ama cok fazla kanamam var ve parcacalar geliyor
Geliyormu iyi deyil ozamanBenimde öyle herhalde kistler geliyor :)
Gördüm tabi benim çok kötü ağrım vardı sanki doğum yapıyordum kistlerden dolayıymış soğan kürüyle o ağrılarım geçti hatta 3 ay üat üste tekrarladım ben baya iyi geldi sonra kanamalaeım tekrar düzensizleşti bende şuan hayit tohumu içiyorum.Geliyormu iyi deyil ozaman
Sen faydasini gördünmü peki bu kürün
EvetSiz polikistik over misiniz
Benim suan yok kanamam ama sabah sok olmusdum cünki daha yeni bitti adetim, bende sorun iste adetim cok düzensiz ve uzun sürüyor 10-12 gün mesela.Gördüm tabi benim çok kötü ağrım vardı sanki doğum yapıyordum kistlerden dolayıymış soğan kürüyle o ağrılarım geçti hatta 3 ay üat üste tekrarladım ben baya iyi geldi sonra kanamalaeım tekrar düzensizleşti bende şuan hayit tohumu içiyorum.
sizlerede hayırlı kandiller :* benimde kanamam aşıro uzun sürüyo 10 15 arası hatta polikistik over olanlar arasında bu duruma nadir rastlanıyomuş ben baya araştırdım soğan kürünü bence uygulayın o kistlerin bir kısmını döker sonrada bulabilirseniz hayit tohumu kullanın yani bizim yumurtalıklarımızın yapısı buymuş ve ömür boyu bişeylerle hormonlarımızj desteklememiz gerekiyor yapacak bişe yok Allah daha büyük hastalık vermesin :))Benim suan yok kanamam ama sabah sok olmusdum cünki daha yeni bitti adetim, bende sorun iste adetim cok düzensiz ve uzun sürüyor 10-12 gün mesela.
Birakacakdin kürü kanamam var diye ama devam ediyorum insallah faydasini görürüm.
Ben almanyada kaliyorum o yüzden cogu bitkiyi bulamiyorum yoksa baya seyler varmis bitkisel.
Bu arada hayirli kandiller
8 senedir hamile kalmaya calisiyorum gecen sene bir tüp bebek yaptik ama olmadi artik gercekden ne yapacagimi bilemiyorumsizlerede hayırlı kandiller :* benimde kanamam aşıro uzun sürüyo 10 15 arası hatta polikistik over olanlar arasında bu duruma nadir rastlanıyomuş ben baya araştırdım soğan kürünü bence uygulayın o kistlerin bir kısmını döker sonrada bulabilirseniz hayit tohumu kullanın yani bizim yumurtalıklarımızın yapısı buymuş ve ömür boyu bişeylerle hormonlarımızj desteklememiz gerekiyor yapacak bişe yok Allah daha büyük hastalık vermesin :))
Tadi tabiki cok gzl deyil ama yinede iciliyor bence. Ben ac karnina icemiyorum ama o yüzden kahvaltidan 2-3 saat sonra iciyorum ve aksam.Soğan Kürü nasıl yapılıyor ve tadı nasıl?
Çok okudum ama deneyenlerinkini okumak daha mantıklı bence .Benim tahliller normal ama 2 3 ayda 2 adet olurum
Ben de sanki dogum agrısı gibi yumurtalık agrısıyla doktora gittim kist dendi soğan kürü yapıyım oyleyse. Adetime 3 gün kala baslasam olur mu? Sizin kistin cinsi neydiGördüm tabi benim çok kötü ağrım vardı sanki doğum yapıyordum kistlerden dolayıymış soğan kürüyle o ağrılarım geçti hatta 3 ay üat üste tekrarladım ben baya iyi geldi sonra kanamalaeım tekrar düzensizleşti bende şuan hayit tohumu içiyorum.
Polikistikoverdi benim polikistik over olduğumu bilmeden önce benimde sanki doğum sancısı gıbi oluyodu gittiğimde kistlerin olduğunu öğrendimBen de sanki dogum agrısı gibi yumurtalık agrısıyla doktora gittim kist dendi soğan kürü yapıyım oyleyse. Adetime 3 gün kala baslasam olur mu? Sizin kistin cinsi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?