• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü/ Adet sancısı / Kusma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
14.094
49.466
598
2 aydır çok şiddetli sancı çekiyorum

Normalde adetken mide bulantısı yaşamam çok ama bu ay beni banyoya koşturacak kadar çok şiddetli ağrım ve mide bulantım oldu

Soğan kürüyle bi ilgisi olabilir mi acaba ?

Soğan kürü yapan arkadaşlar adetiniz nasıl geçti ?

Normalde adetken mide bulantısı yaşamam çok ama bu ay beni banyoya koşturacak kadar çok şiddetli ağrım ve mide bulantım oldu

Adetim değil de şu an hala yapıyorum, hatta bugün 2.ayın son kürünü yapacağım. Ama 1 haftadır karnımda ve kasıklarımda bi baskı var, batmalar var. Neden olduğunu bilmiyorum. Soğan kürümü dokunuyor, yumurtlamamı neyin nesi anlamadım.

Ben iki defa yaptim 6 ay arayla bende hic bi sikinti olmadi acaba doktora mi gitsen? Baska bir sebepten olabilir

Adetim değil de şu an hala yapıyorum, hatta bugün 2.ayın son kürünü yapacağım. Ama 1 haftadır karnımda ve kasıklarımda bi baskı var, batmalar var. Neden olduğunu bilmiyorum. Soğan kürümü dokunuyor, yumurtlamamı neyin nesi anlamadım.

Canım inşallah şifa oluyordur ben oldupuna inanıyorum kist falan varsa da o gitmiştir inşallah 2 aydır küçük pıhtılar geliyor geöen ayda hacamat olmuştum belkide kist falan vardı onlar aktı gitti inşallah içimizdeki bebişe engel ne varsa gidiyordur 🤗🤗

Buraya bir gün hsmileyim diye de acarsin konu umarim :)
Ben oldum hic bisey hissetmedim.
Kuruluk oldu biraz bende gecti sükur

Buraya bir gün hsmileyim diye de acarsin konu umarim :)
Ben oldum hic bisey hissetmedim.
Kuruluk oldu biraz bende gecti sükur

Canım inşallah az öncede bi konu açtım ve içimden geçti acaba bigün böylede yazar mıyım diye 😌
Sen adet mi oldun gebe misin yoksa

Back