soğan kürü/ acil yardım

sophos16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
4
0
16
Gümüşhane
merhaba kızlar soğan kürü kullananlara bir sorum olacak.pko lu biriyim adetlerim malum düzensiz.15 ekimde adet olmam gerekiyor du 14 ekim de 1 damla kan geldi daha sonra 24 ekim de de 1 damla kan geldi ,bu arada hamilelik testi negatif çıktığı için soğan suyu içmeye başladım ama dayanamadığım için sadece akşam yatmadan önce 1 bardak içebildim.28 ekimde içtim 29 ekimde adet oldum ama diğer adetlerim gibi değil di renk daha açık hatta pembeydi, aşırı koku ve aşırı kanama yoktu (normalde günde 2-3 ped değiştirirdim)şuan adetin 12 günündeyim ve hala devam ediyor, edeceğe de benziyor... acaba kistlerim mi sökülüyor ? bu kadar adet uzaması normal mi ?

Bende içiyorum bugün 5. günüm ama bende hiçbirşey yapmadı daha akıntı ilede kendini belli edermiş ama bana hiç bir etkisi olmadı gaz dışında bir doktora görün istersen yardımcı olmak isterdim ama hiç bi fikrim yok ama ihmal etme derim.

Slm hanimlar bende pko luyum ve bu gun adetimin 46. gunu bu gun sogan kurumun 5. gunu hala bende tik yok ne gelen var ne giden ilk defa boyle bisey oluyor bana normalde en fazla 3 gun icerdim ve adetim gelirdi hatta gecen ay 1 gun ictim ertesi gun adetim geldi bu defa niye uzadi bu kadar sizce sebebi ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…