Soğan kokusu

Deadlockless

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
1.540
2.029
Arkadaşlar merhaba taze fasulye yaptm yarm kilofasulyeye bi tane soğan dogradm kavurdum leş gibi soğan korkuyorum ellerimi defalarca yikadim sonra farkettimki cok afedersiniz bu vajinal sıvı var ya şeffaf o da aynı şekilde soğan bu herkeste olan bi şey mi ? Daha önce de soğan kavurdum ellerimi filan yikadim ama obur dediğim şeyi daha önce olmadı diye biliyorum hiç farketmedmki çünkü bi de ben öğrenciyi böyle yemek yapılırken salça soğan kavruluyo ya o bana hep annenin evini hatırlatır çok severim ama şimdi nefret ediyorum

Canim belki elin sogan koktugu icin vajinal sivi kokusunu oyle almissindir.. elin kokuyosa elindeki seyde kokar :)
Vallahi eldeki sogan kokusuna enn iyi derman çelik birseyle elleri yikamak..bende baya basaeili..celik bir bicak veya kasik vs varsa al eline sabunla yikar gibi su altinda yika ellerini çelikle ondan sonra bidaha kontrol et derim :)

ellerine limon sık ovuştur yıkama beklesin.
bazı soğanların kokusu çok yoğun oluyor, burnunda kalmıştır o koku herşeyde alıyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…