Saç Rengi ve Saç Boyama Soğan kabugu rengi ya da bakır

Saçının zemin rengi ne bilmiyorum ama, Palette 8-77 Tarçın Bakır rengi istediğin renge uygun olabilir. Eğer saçının zemin rengi açık renkse, değil ise açman gerekecek

loreal akaju kahve kızılımsı bakırımsı bir renk ben bikere denedim ama dip koyu olmaması gerekiyor,bu renkler hassas olduğu için kuaförde boyatıyorum yinede sen bilirsin...:44:

soğan kabuğu renkleri benim de hoşuma gidiyor. hatta neva colorda varmış. neva color nasıl bir boyadır? sanki bu renk çabuk akarmış gibi geldi ama çok güzel bir renk ya

saç zemininiz açıksa deneyin bu renkleri, yoksa benimki gibi olur ( yani renk tutmaz )

saç zemininiz açıksa deneyin bu renkleri, yoksa benimki gibi olur ( yani renk tutmaz )

zeminim 8.34, açık sayılır. bu soğan kabuğu rengi çok hoşuma gitti ama gerçekten kutudaki gibi tutuyor mu acaba? daha önceden neva colour kullanmadım, fiyatı da diğer markalardan daha düşük olduğu için sanki kalitesizmiş gibi geldi. kullananlar memnun mu acaba bu markadan. voila gibi akıp gidiyor mu?

ben palette deluxe altın karamele boyadım çok güzel oldu canlı ve sıcak bir renk bak hatta resmimide ekledim konusu var bak istersen soğan kabuğunada benziyormuş aslında şimdi farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…