Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu dönemde hiç birşey içme hormonların değerlerini bozabilirsin soğan her bünyeye faydalı olmayabilir. Bekle doktorun dediklerinin dışına çıkma. Bende transfer olucam o yüzden hiç böyle şeyler denemiyorum.Merhaba arkadaşlar tup bebekte transfer için adet bekliyorum soğan suyu içsem zararı olur mu
teşekkür ederim biraz sabırsızlanıyoruz artık daBence bu dönemde hiç birşey içme hormonların değerlerini bozabilirsin soğan her bünyeye faydalı olmayabilir. Bekle doktorun dediklerinin dışına çıkma. Bende transfer olucam o yüzden hiç böyle şeyler denemiyorum.
Anlıyorum seni ama beklemekten başka çaremiz yok 3 defa transferi iptal olmuş biri olarak sabır etmeyi öğrendim malesef ki.teşekkür ederim biraz sabırsızlanıyoruz artık da
Ben daha ilk asamadayimAnlıyorum seni ama beklemekten başka çaremiz yok 3 defa transferi iptal olmuş biri olarak sabır etmeyi öğrendim malesef ki.
Adetiniz geciktiyse doktorunaza gidin kan tahlili yapıp söktürücü verir sizeBen daha ilk asamadayim
1 Gün geciktiAdetiniz geciktiyse doktorunaza gidin kan tahlili yapıp söktürücü verir size
Benim adetim gecikince doktorum bizzat kendisi soğan kürü yapmamı istedi.Merhaba arkadaşlar tup bebekte transfer için adet bekliyorum soğan suyu içsem zararı olur mu
Transferinizi oldunuz muBenim adetim gecikince doktorum bizzat kendisi soğan kürü yapmamı istedi.
Yok, ama regl oldum, şuan ilaçlarımı kullanıyorum :)Transferinizi oldunuz mu
Ayy hadi hayırlısı umarım en kısa zamanda bende olurumYok, ama regl oldum, şuan ilaçlarımı kullanıyorum :)
5 gün gecikirse gel demişti benim doktorum 4 5 gün daha bekleyin olmazsanız doktorunuza görünün1 Gün gecikti![]()
En sağlıklisi sanırım bunu yapmak5 gün gecikirse gel demişti benim doktorum 4 5 gün daha bekleyin olmazsanız doktorunuza görünün
Kesinlikle bende de pcos var ben bi dönem soğan suyu denedim bütün hormonlarım bozuldu bana hiç iyi gelmemişti doktorun dediğinin dışına çıkmamak bu süreçte en doğrusuEn sağlıklisi sanırım bunu yapmak
Bende de pcos var biraz sabredemiyirum ama kaş yaparken göz çıkarmakta istememKesinlikle bende de pcos var ben bi dönem soğan suyu denedim bütün hormonlarım bozuldu bana hiç iyi gelmemişti doktorun dediğinin dışına çıkmamak bu süreçte en doğrusu
Kesinlikle hayırMerhaba arkadaşlar tup bebekte transfer için adet bekliyorum soğan suyu içsem zararı olur mu
Tamam icmemeye karar verdimKesinlikle hayır