• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan haslanmasi hamile birakiyormus bi bakarmisiniz hamile kalmak isteyen bacilarim☺

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Slm kızlar hamile kalmayı isteyipte hamile kalamayan bayanlar soğan kuru hamile birakiyormus bi arkadaşım soğan haslayip yada fırında kozleyip afedersiniz gece yatmadan önce soğan vajinaya koyuyorlarmis soğan kuru içmekten daha çok yararliymis yapan duyan ve sloganla hamile kalan varmı merak ettm

Slm kızlar hamile kalmayı isteyipte hamile kalamayan bayanlar soğan kuru hamile birakiyormus bi arkadaşım soğan haslayip yada fırında kozleyip afedersiniz gece yatmadan önce soğan vajinaya koyuyorlarmis soğan kuru içmekten daha çok yararliymis yapan duyan ve sloganla hamile kalan varmı merak ettm
çocuk için koca karı ilaçları hazırlayan birinden duymuştum (küçük boy soğanı fırında pişirip üç adet dolapta muhafaza edip hergün birini mikrodalgada ısıtıp içindeki bi miktarı çıkarıp içine üç damla katran dışınada gazlı bezi zeytin yağında ıslatıp soğanı sarıp iple bağlayıp vajinaya yerleştiriyomuşsun o varken ilişkiye girilecekmiş zaten birgün sonra o düşüyormüş düşünce diğer soğanı sonra diğer soğanı) ne kadar etkili ne kadar sağlıklı hiçbir fikrim yok ama..

Prof Dr İbrahim Saraçoğlu dan soğan kürü uygulaması var. Adet bittikten 2 gün sonda başlıyorsun. Sabah akşam aç karnına 1 ortaboy soğanı kabuğunu soyup 4 e bölüyorsun. 1,5 su bardagı su ile agzı kapalı şekilde haşlıyorsun. Kapağı kapalı şekilde haşlanacak. Ilıyınca içiyorsun. Ben çok araştırdım faydasını gören çok kişi var. Kistler icin de faydalı. Rahimi temizliyormuş. Bende son adetimden sonra başladım. 15 gunu tamamlamam lazim. Bekliyorum sonucu heycanla. Bat 8 nisan

Selamın aleyküm kizlarrrrrr insallah bende başladım 3gun sonra bitecek benim kurum. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin adet gununu beklemek ve adet görmek gercekten zor.inşallah şifa Allah'dan vesile sogandan dedik

Bu yöntemle anneannem 42 sene önce dayıma hamile kalmış tam 7 sene bekledikten sonra ermeni bir ebeden duymuş. Çocuğu olmayan pek çok bayana söyledi denediler hepside o ay hamile kaldı. Fakat adetin 5.günü başlanıyor ve hergün değişmek şartıyla bir hafta kalması gerekiyor. Denicek cesaretim yok bence riskli sonuçta pişmiş soğan kaygan olur geri çıkartamamak bir risk.

Evet geri çıkarmak bi risk bende ondan korkuyorum ya geri cikaramazsam bi yere girer mi ki acaba bu bilgim yok

B
Selamın aleyküm kizlarrrrrr insallah bende başladım 3gun sonra bitecek benim kurum. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin adet gununu beklemek ve adet görmek gercekten zor.inşallah şifa Allah'dan vesile sogandan dedik
bende bu ay soğan kuru uyguluyorum 2 gun sonra tamamlicam insallah faydasını görürüz canım

Bat ne Zaman?

çocuk için koca karı ilaçları hazırlayan birinden duymuştum (küçük boy soğanı fırında pişirip üç adet dolapta muhafaza edip hergün birini mikrodalgada ısıtıp içindeki bi miktarı çıkarıp içine üç damla katran dışınada gazlı bezi zeytin yağında ıslatıp soğanı sarıp iple bağlayıp vajinaya yerleştiriyomuşsun o varken ilişkiye girilecekmiş zaten birgün sonra o düşüyormüş düşünce diğer soğanı sonra diğer soğanı) ne kadar etkili ne kadar sağlıklı hiçbir fikrim yok ama..

Yok artık :KK57:
Tampon varken ilişkiye girmek gibi bir şey bu.
Böyle saçma bir şey olamaz.
Allah korusun kaş yapalım derken göz çıkaracak millet.

Back
X