• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri softem çay ağacı yağı ve bio oil(YARDIM)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tinkywinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
190
6
118
Diğer
Arkadaşlar merhaba, son 3 yıldır yazları cildim inanılmaz bozuluyor. Güneş Kremi olmadan balkona dahi çıkamıyorum ama biotherm marka güneş koruyucu mun cildime zarar verdiğini henüz anladım. Çünkü en son aklıma gelen oydu. Herneyse ben çay ağacı yağı kullanmaya bodyshop ile başlamıştım mucize sonuç vermedi. Ertesi yaz nuka diye minicik bir Şişede satılan adı da hint defnesi yağı olarak gecen bir marka kullandım.hint defnesi cay ağacının diğer adiymis. O yağ mucizeydi yuzume surdugumde inanilmaz bir ferahlama hissediyordum. Sanki buzla masaj yapıyorum gibiydi tamamen dogal ve orijinal di.. Cildim düzeldi bu yaz yine aynı sorun baş gösterdi. Once cay ağacı yağını unutup madecassol bephantene kullanmaya başladım sonuc vermedi. Bio oilekledim sonuc vermedi aslında madecassol sivilceleri daha hızlı söndürdü sadece. Ancak ben bu nuka markasını bulamadım .Watsonsdan softem markalisini aldım fiyatından supelendim zira çok ucuzdu gramajina göre. Simdi ben bunu bio oil ile karistirip surdumama bir yanma hissetmedim bu markayı kullananlar olumlu olumsuz görüş bildirir mi? Ayrıca nu ka yi siddetle tavsiye ederim unutmayın hint defnesi yağı olarak satılıyor hala satılıyor sa.

Sonuçları yazacak olursak bu çay ağacı yağı okaliptüs ile kokulandirilmis gibi gelse de sitesinde ürünlerin tamamen doğal olduğu yazıyor. Bio oil e çok inanmıyorum yaptığım bir araştırma da doktorun birisi malesef bu ürünlerin içine bahsedilen iceriklerden bir damladan bile az konulduğunu yazmış. Ürünleri alırken aktif içerik olup olmadığına, ürünün söz konusu "cezbedici" içeriği ne oranda içerdigine dikkat etmemizi tavsiye etmiş. Ben geceleri yüzümü temizledikten sonra, bephantene kremi tüm cildime sürdüm, ardından sorunlu bölgeye çok az madecassol ve çay ağacı yağı ile parmaklarimla masaj yaparak işlemi bitirip uyudum. Sonuç madecassol sivilcenizin iltihabı içerde ya da dışarıda olsun hersekilde geçiriyor., izlerimde açılma var ama dedigim gibi bio oil i kullanmayi bıraktım sadece bacagimda talihsiz bir düşüş sonrası kalan ize uygulamaya başladım. Nedeni ise bio oilin baz maddesi parafin ve içerisinde yagdan çok parafin olduğunu düşünüyorum. Parafin gozeneklerimizi tikayarak daha cok soruna yol açıyor, mineral oilolarak da geçiyor ve vazelinin sıvı hali.

Back