Softec miratech freely artımed ? Sizca acil yardımmmm

ege_aydin

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
130
27
28
IMG_4853.jpeg
IMG_4834.jpeg
IMG_4809.jpeg
IMG_4794.jpeg

Kızlar sırasıyla bugünden düne
Softec
Miratech
Freely
Artımed kaset

bat yarın. Yani 6 aralık cuma

Sizce? Kasıklarımda ara ara batma oluyor. Normal mi ?
Adet mi olucam ? Gebelik de kasık ağrısı oluyo mu. Bir de afedersiniz aşırı kabızım günlerdir hamilelikte oluyormuş her belirti benziyor veya ben çok istediğim için psikolojik. Yardımcı olur musunuz

Eki Görüntüle 3515717 Eki Görüntüle 3515718 Eki Görüntüle 3515719 Eki Görüntüle 3515720
Softec
Miratech
Freely
Artımed kaset

Adet mi olucam ? Gebelik de kasık ağrısı oluyo mu. Bir de afedersiniz aşırı kabızım günlerdir hamilelikte oluyormuş her belirti benziyor veya ben çok istediğim için psikolojik. Yardımcı olur musunuz
Yok mu biriiii 🫠🥲

Hadi ya silikliği nasıldı bu gibi mi
daha belirgindi ama yine de silikti. hemen arkasından kan verdim 211 çıktı. ben adetten bir gün önce test yapmıştım hayalet bir çizgi çıkmıştı burda herkes bu test yalancı çizgi çıkarıyor demişti. sonra farklı marka aldım çıkmadı bir şey. 6 gün geçince tekrar yaptım sonra. böyleydi.

Eklentiler

• IMG_7873.jpeg
    IMG_7873.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 28
daha belirgindi ama yine de silikti. hemen arkasından kan verdim 211 çıktı. ben adetten bir gün önce test yapmıştım hayalet bir çizgi çıkmıştı burda herkes bu test yalancı çizgi çıkarıyor demişti. sonra farklı marka aldım çıkmadı bir şey. 6 gün geçince tekrar yaptım sonra. böyleydi.
IMG_4791.jpeg

O marka beni dün böyle gösterdi sizin değeriniz baya iyi çıkmış ben oğlumda da böyle siliklikle öğrendim

Eki Görüntüle 3515717 Eki Görüntüle 3515718 Eki Görüntüle 3515719 Eki Görüntüle 3515720
Softec
Miratech
Freely
Artımed kaset

Hepsi pozitif hamilesin kan ver canım daha fazla stres yapma kendine

Ama sanki baya silik yani normalde adet günü daha belirgin olması lazım değil mi
Hayır herkesin belirgin olması şart değil canım benim gecikmenin 2. Günü çok silik çıkmıştı ama kanda çıkmamıştı 5. Vey 6. Günü kanda 70 değerle öğrendim geç döllenmeyse olabiliyo🤗

X