Sofia Vergara

çoook beğendim maşallah sofia taş gibiymiş:1::1:esmer tenine siyah saç mükemmel yakışıyor ya bence güzel sempatik ve çekici bir tipi var.bazı yerlerde dikkat ettimde catherine zeta varya ona benziyor.

çoook beğendim maşallah sofia taş gibiymiş:1::1:esmer tenine siyah saç mükemmel yakışıyor ya bence güzel sempatik ve çekici bir tipi var.bazı yerlerde dikkat ettimde catherine zeta varya ona benziyor.

bende benzetiyorum aynı tarzda güzellikleri.

AyjlK.jpg

nmZNa.gif

Maşşallah kadında bol meme var.

Cidden cathrine zetaya benziyor, hatta biraz monica belluciyi de andırdı sanki hatta bir kız var ya venessa mı neydi, highschool musicaldaki. Ona da benziyor. Ortaya karışık gibi hatun. Çok da seksi.

Maşşallah kadında bol meme var.

Cidden cathrine zetaya benziyor, hatta biraz monica belluciyi de andırdı sanki hatta bir kız var ya venessa mı neydi, highschool musicaldaki. Ona da benziyor. Ortaya karışık gibi hatun. Çok da seksi.

Catherine benzetiliyor zaten hem benziyor da fakat Monica ile Vanessa arasında bir bağlantı kuramadım…Monica Bellucci ile ‘’ kadın gibi kadın’’ kontejyanının en ön sıralarında yer alıyorlar, belki kadınsılıklarını benzetmişsindir, bilemedim şimdi.:)

Fiziği çok güzel gerçekten ama gögüsleri baya büyük gibi geldi...

Back