• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sodalı ayranın faydaları

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
Hem mineral hem de vitamin bakımından faydalı olan soda ayranla birleştiğinde harika etkiler yaratıyor.

$AYRANN~1.JPG

SODALI AYRAN NASIL YAPILIR?
Bardağın 2/3’sine ayran, kalan kısmına da madensuyu ilave edin ve karıştırın.
Sodalı ayran içmek aslında vücudumuz için çok faydalıdır. Bu faydalarından ilki ishale iyi gelmesidir. İshal gibi zor bir hastalığa iyi gelen sodalı ayran gerçekten velinimet denilebilir. Bilinen bir diğer faydası ise baş ağrısına sodalı ayranın çok iyi geldiği ve ağrı kesici görevi üstlendiğidir.

Hem mineral hem de vitamin bakımından faydalı olan soda ayranla birleştiğinde harika etkiler yaratıyor.

Eki Görüntüle 1064987

SODALI AYRAN NASIL YAPILIR?
Bardağın 2/3’sine ayran, kalan kısmına da madensuyu ilave edin ve karıştırın.
Sodalı ayran içmek aslında vücudumuz için çok faydalıdır. Bu faydalarından ilki ishale iyi gelmesidir. İshal gibi zor bir hastalığa iyi gelen sodalı ayran gerçekten velinimet denilebilir. Bilinen bir diğer faydası ise baş ağrısına sodalı ayranın çok iyi geldiği ve ağrı kesici görevi üstlendiğidir.

teşekkürler çok iyi oldu bunu yazmış olmanız inşallah iyi gelir deneyeceğim

ben bunu ne zaman başım agırsa uygularım gerçekten mucizevi şekilde iyi gelir.Benim yapımım biraz farklı ama yarım bardak ayranın üstüne sade sodayı çalkalayıp fışkırtarak köpürterek ekliyorum öyle sanki daha etkili oluyor :52:

Back
X