ben daha yeni basladım henüz 1 hafta olmadı eğer kilo verirsem sonuçları yazarım :))
henüz tartılmadım bugün 5.günüm 1 hafta dolsun öyle tartılıcam sonuçları yazarımama bünyeden bünyeye değişebilir, bazılarına haftasına etki ederken bazılarına 2 ayda edebilir.
bu formulü ben bulmadım konuyu açan arkadaştan duydum ve yapmaya karar verdim.Bünyeme uygunmu deneyip göreceğim bundan önce elma sirkeli su denemistim ama sabah 1, akşam 1 bardak olarak içmiştim. :)siz yada arkadaşlardan biri bu formülü bir uzmandanmı duydunuz acaba?yani içiyorum bugün 3. günüm ama aynıyım:2:
bu formulü ben bulmadım konuyu açan arkadaştan duydum ve yapmaya karar verdim.Bünyeme uygunmu deneyip göreceğim bundan önce elma sirkeli su denemistim ama sabah 1, akşam 1 bardak olarak içmiştim. :)
1 haftadır içiyoum vücudum acaip sıkılaştı
gören herkes kilo verdiğimi söylüyor
ama tartıda pek belli değil
yeşil çay vücudu sıkılaştırıyor
cildede bi çok faydası var bayrama kadar
devam etcm
rejimde yapıyormusun bunun yanın da yoksa sedece bunumu uyguluyorsun
bende suan itibari ile denemeye basladım sonuc alırsam mutlaka yazacagım....
selam; birşey sormak istiyorum biberiye yağı tüylenme yapmıyor mu :26:arkadaşlar henüz tartılmadım bende ama bugün 2 senedir göbeğimden dolayı içine giremediğim kotumu denemek istedim.
tamam kabul ediyorum eskisi kadar tamamen dümdüz birgöbekle giyinemedim kotumu ama
en azından düğme kapandı :))))) en azından ben giyince çok ta rahatsız olmadım.
ben çok memnunum. ben ayrıca göbeğime biberiye de sürüyorum.
bunu içtiğimden beri ödem sorunum yok. tuvalete rahat çıkıyorum. cildiminde güzelleştiğini söyleyenler var ama
kreminde etkisi olabilir. anlayacağınız ben çok memnunum. sadece yeşilçay ve maden suyu almaktan marketteki kız yakında soracak bu kadar maden
maden suyu ve yeşilçayı ne yapıyorsun :))
en yakın zamanda tartılıp, yazarım. gerçi benim için önemli olan sıkılaşmak. çünkü oldukça iri kemikli biriyim.
bence deneyin. sizi rahatsız etmiyorsa eğer devam edin.
bol yağ kayıplarımız olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?