Maske Tarifleri Sodadan gelen güzellik

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

cici123456

ben böyleyim!
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
788
118
123
kızlar ben kanal d doktorlar programında izlemiştim hem ucuza mal oluyor hem gerçekten çok etkili (denedim)
yuzun sıkılaşması , ileriki yaşlarda yüzün sarkmaması ve açık gözeneklerin kapatılması için
ayrıca yüzü pamuk gibi yapıyor özellike kuru ciltler için

tarifi:

bi şişe soda

2 tatlı kaşığı alkolsüz gulsuyu(ben rosense kullandım)

1 tatlı kaşığı papatya yağı

hepsini soda şişesinin içinde karıştırın ve kapağını atmayın sodanın kapatıp tekrar kullanabilirsiniz
sabah kalktığınızda cildinizi yıkadıktan ve kuruladıktan sonra bir pamuk yardımıyla yüzünüzün her yerine sürebilirsiniz

ayrıca makyajınızı sildikten sonra ve gece uyumadan öncede kullanabilirsiniz

ben çok memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız

Son düzenleme:
kızlar ben kanal d doktorlar programında izlemiştim hem ucuza mal oluyor hem gerçekten çok etkili (denedim)
yuzun sıkılaşması , ileriki yaşlarda yüzün sarkmaması ve açık gözeneklerin kapatılması için
ayrıca yüzü pamuk gibi yapıyor özellike kuru ciltler için

tarifi:

bi şişe soda

2 tatlı kaşığı alkolsüz gulsuyu(ben rosense kullandım)

1 tatlı kaşığı papatya yağı

hepsini soda şişesinin içinde karıştırın ve kapağını atmayın sodanın kapatıp tekrar kullanabilirsiniz
sabah kalktığınızda cildinizi yıkadıktan ve kuruladıktan sonra bir pamuk yardımıyla yüzünüzün her yerine sürebilirsiniz

ayrıca makyajınızı sildikten sonra ve gece uyumadan öncede kullanabilirsiniz

ben çok memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız

hangi doktor tarifi verdi onu söyler misin merak ettim.boş şişenin içine katıp uzun süre kalırsa soda bozulur mu

pervin bulgak kozmetolog yani sodanın kapanı atma ben uzun süre kullanıyorum gazı baya kalıyor
başka bi şişeye koyarsan gazının çabuk kaçma olayı var o yüzden sodanın şişesınde kalsın

Son düzenleme:
pervin bulgak kozmetolog yani sodanın kapanı atma ben uzun süre kullanıyorum gazı baya kalıyor
başka bi şişeye koyarsan gazının çabuk kaçma olayı var o yüzden sodanın şişesınde kalsın

ama kapagını kapatamıyorum kendisi düşüyor kapagı açtıktan sonra dagınık gibi....oyüzden boş şişesine boşaltımm napım birde yerine gliserin yagı kattım evde ne varsa onu kullanım dedim

ben sabah ve akşam yüzümü maden suyuyla yıkıyorum. başlayalı 4 gün oluyor. içine bişey koymuyorum . yıkayınca silmiyorum.yüzümün kurumasını bekliyorum sonra nemlendiricimi sürüyorum. bakalım işe yarayacak mı

ben sabah ve akşam yüzümü maden suyuyla yıkıyorum. başlayalı 4 gün oluyor. içine bişey koymuyorum . yıkayınca silmiyorum.yüzümün kurumasını bekliyorum sonra nemlendiricimi sürüyorum. bakalım işe yarayacak mı

böle bişeyi denemedim ama bu dedim çok etkili geldi bana yüzüm pamuk gibi oldu:6:

cnm bnde maden suyu kullanıorum önce senin gibi kurulamadan bekliodum ancak su buharlaşırken cildinin de nemini kaybetmesine neden oluo artık kuruluorum ve daha ii sonuc alıorum :34:

arkadaşlar bu tarifi bende 1 aydan fazla kullandım...konu sahibi arkadaş gibi
bende televizyondan izleyip aldım..en başlarda iyi gibi gelmişti...gözenekleri
kapatıyo cildi temizliyo yanlızzzz yüzünüzdeki tüyleri güçlendiriyo ve renklerini
koyulaştırıyo bu tarif.. benim yanaklarımdaki bütün sarı tüyler siyahlaştı ve
çoğaldı..tüyleri soda inanılmaz besliyo..zaten yine bu siteden bakarsanız saçları
gürleştirmek ve beslemek için saçına soda uygulayanlar ve çok memnun olanlar
var...ben önermiyorum hiç bişekilde...siyah noktanın çaresi kolay bulunur ama
kılla tüyle uğraşılmaz ..başınıza dert açmayın ...tabi yine sizin bileceğiniz iş benden
söylemesi..

gülsuyu yağlı ciltlere iyi gelmiyor malesef.. benim korkulu rüyam. ama tek başına tonik görevi görsün diye soda kullandım. güzel oluyor..

Back
X